- 3 Ekim 2009
- 582
- 1
- Konu Sahibi minel axsxk
Canım bu seri çok güzel ben temizleme jelini toniğini ve matlaştırıcı losyonunu kullandım. Matlaştırıcı losyonu hala kullanıyorum ve memnunum.
Gece jelini almayı düşündüm o ara stokta yoktu bir daha ha sipariş vermedim. Güzel bir seri alırsan pişman olmazsın. Yalnız gözeneklerime hiçbir etkisi olmadı. Tonik güya %98 sıkılaşma sağlıyormuşmuş-tatlicadiarzu- Ben ümidimi kestim artık gözeneklerin çaresinin olduğuna inanmıyorum bu tür kozmetiklerle ve doğal yollarla.:umursamaz:
Bu arada gece jelini kullanırsan yorumlarını bekliyorum.kaydirigubbakcemile
tamam alırım herhalde ben bu gece jelini. yorumlarımı da yazarım. gözenek sorunu bende de var. matlaştırıcı losyon biraz farkettirdi ama tamamen geçirmedi. Yine de ondan ben de çok memnunum. geçen gün bir yerde çilek yağıyla geçirdim yazmıştı biri ama nerdeydi hatırlamıyorum. haftada bir çilek yağı sürüyormuş ama başka detay vermemiş. aslında fraksiyonel lazerle geçiyormuş gözenekler. bir iki sene sonra yaptıracağım inşallah. doğru dürüst para kazanmaya başlarsam. maddi bir kaygın yoksa fraksiyonel lazeri bir araştır istersen.