- Konu Sahibi minel axsxk
-
Optimals matlaştırıcı losyonu kullanan var mı?
Ben bir kere denedim güzel matlaştırmıştı ama sürekli kullanımda nasıl olur bilemiyorum tabi...
Önerilerinizi bekliyorum kızlar...
arkadaşlar hatırlayan varsa 10. katalogta kargo sıfırlama ürünü olarak ne gelmişti? 11. dönem saç kremi sanırım. yukarıda bahsettiğim gibi kargo sıfırlama ürünleri bekliyorum. hala ümidimi kesmedim. bu arada 12. katalogta gelen kargo sıfırlama ürünü pop glam vücut losyonu süper ötesi. harika kokuyor çok yumuşak hemen emiliyor. gerçekten çok beğendim.
arkadaşlar hatırlayan varsa 10. katalogta kargo sıfırlama ürünü olarak ne gelmişti? 11. dönem saç kremi sanırım. yukarıda bahsettiğim gibi kargo sıfırlama ürünleri bekliyorum. hala ümidimi kesmedim. bu arada 12. katalogta gelen kargo sıfırlama ürünü pop glam vücut losyonu süper ötesi. harika kokuyor çok yumuşak hemen emiliyor. gerçekten çok beğendim.
island ben kullanıyorum bu ürünü. çok da memnunum. bir ay olacak nerdeyse. gerçekten de sürünce yüzüm hiç yağlanmıyor. hep parıl parıl olurdu alnım. hiç öyle olmuyor. tavsiye ederim.
ayden, ben şikayetimi mail ile gönderdim, faturayı da tarayıp maile ekledim. siparişlerimi online veriyorum ödememi online yapıyorum şikayetimi neden online iletemeyeyim. artık her şey online yapılabiliyor dünya üzerinde. ayrıca ben paranın düşülmesini değil ürünü istiyorum.
Blackberry benim de aynı sorunum var. daha önceki mesajlarımda yazmıştım. ben de bekliyorum. benim danıştığım bi kadın var bu konuda. beni üye yapan kişi. ilk iki siparişimde beni yanlış yönlendirdiği için kargo sıfırlama ürünü eklemedim ve mecburen kargo parası verdim. o da ben bunu telafi edeceğim, aradaki farkı ödersin sana iki ayın kargosıfırlama ürnünü gönderirler dedi. ben de hala bekliyorum. sen de sor istersen birilerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?