- Konu Sahibi minel axsxk
- #4.261
matlaştırıcı losyon tonik diye yanlış yazmışım yeşil kutuda spf 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar midnight pearl nasıl bi koku, kalıcılığı nasıl? kullanan oldu mu? amber elixir ve midnight pearl arasında kararsız kaldım.. bi de bu parfümler yaz için uygun olur mu?
kızlar midnight pearl nasıl bi koku, kalıcılığı nasıl? kullanan oldu mu? amber elixir ve midnight pearl arasında kararsız kaldım.. bi de bu parfümler yaz için uygun olur mu?
midnight pearl parfüm değil sadece biblo :)) şaka yapmıyorum. kokmuyor !
belki yaz sıcağında 30-35 derecede kokusu çıkabilir ama soğukta kokusuz bende şok oldum ama gerçekten öyle sana kokusunu dahi tarif edemeyeceğim çünkü kokusunu algılayacak kadar bile kalıcı değil. sıkıyorsun o anda koku kayboluyor. anlamış değilim.
merhaba arkadaşlar.. bende yeni satış danışmanıyım.. ilk siparişimi sponsorum verdi şuan ikincisini vericem yaklaşık 230 tl civarı siparişim var.
sormak istediğim sorular var arkadaşlar. deneyimli olanlar cevaplarsa sewinirim.
1- %30 indirimli alıcağımız söyleniyor ürünleri ama evdeki hesap carşıya uymuyor. 230*30=69 tl kazaç olması lazım. eğerki %30 indirimli veriyorsa ürünleri. sipariş verdiğimde 230 tllik alışverişte 230*20=46 tl kazancım oluyor sdf 184 tl gözüküyor.yüzde otuzluk indirim yapmıyorlar demekki.. %20 indirimli alıyoruz ürünleri. kataloğ ücreti,kargo ücreti,poşet üçreti,numune setleri derken borçlu bile cıkabilirim oriflame =)
aydınlatırsanız sewinirim arkadaşlar.
kızlar bir şey soracaktım;
mart ayında yeni üye yaptığım arkadaşım için mart'ın 28inde 100 bp'lik sipariş vermiştim
5 tl.ye de hoşgeldin programı top allık gelecekti
gelmedi.Faturaya da stoklarda kalmadığı için yollanamadı,30 gün içinde vereceğiniz siparişle birlikte şuanki ücretiyle siparişinize eklenecektir diye yazılmış.
şuanki fiyat dedikleri 5 tl.mi yoksa 20 küsür tl. mi?
Kızlar konuyu tüm okuyamadım yardımcı olabilirmisiniz yağlı ciltler için matlaştırıcı tonik bu ayın katoloğunda varmı bir de fiyatı
yarışmalar bölümünde en güzel gelinlik seçilio kızlar katılmak isteyenler gelinlikli fotolarını bana özel mesajla yollayabilir gene çok eğleneceğiz kızlar
kızlar bana neden kimse cvp vermiyor ben eksik gelen ürünümü faturada işaretleyip faxladım.. bu eksik gelen ürün bidaki siparişimlemi gelicek yoksa ayrıca onu gönderirilermi ?
matlaştırıcı losyon tonik diye yanlış yazmışım yeşil kutuda spf 8
ya varya şu avon çok kötü bişey ama adı çıkmış bir kere! sınıfta avon satan biri var daha katalog başlamadan kızdan toplam 100 tlden fazla sipariş topladı kızın annesinmin ve diğer çevresini tahmin bile edmiyorum. tabi insanlar bilemiyor. güvenemiyor. çok sinirimi bozdu bu durum. bir kaç arkadaşım geçen ay aldu ruj fondoten falan beğenmediler. daha doğrusu boyları çok küçük! avonda çok daha büyük fondoten oriflameden daha ucuza satılıyor. avonda 3 roll deo 16 tl iken oriflamede bi tanesi 10 tl. insanlar tabikide oriflameden almazlar. biliyorum kaliteli doğal. ama insanlara anlatamazsın. nerde ucuz nerde beleş var oraya gidiyorlar sağlıksız olmasına rağmen... çok sinirim bozuldu çoook
aynen ya
birde şöyle bir düşünce var " aaa herkez alıyor bizde alalım ucuzmuş" sonuçta kıyafet felan değil ki bu ucuza kaçıyorlar cildine sürüyorsun kanına karışıyor ama bunları göz ardı ediyorlar malesef....
aslında fondotenlerin miktarları aynı. avon şişeleri kalın yapıyor. onlarda 30 ml oriflamede 30 ml. ama oriflame göz dolduramıyor. göze hitap edemiyor. çok kaliteli. ama sunumunda sorun var. bu yüzden kaybediyoruz. ben avondaydım her ay hiç olmazsa 300 tl sipariş alıyodum. bunu sadece kataloğu çevreme göstererek bi çaba sarfetmeden elde ediyodum.ve neredeyse her ay hediyeleri kazanıyordum. su ısıtıcı, sürehi takımı, havlu takımı, fincan takımı... avonu bıraktım oriflameye başladım. ilk kez geçen ay 175tlye ulaştım. normalde 50 tlyi geçmiyo. oriflamenin sunum olayına ve fiyatlarına biraz daha çalışması lazım. genellikle öğrenciler alıyo katalog ürünlerini. onlarında imkanları kısıtlı. mecburen avona yöneliyolar. ayrıca avon son 3 kampanyadır çok güzel aksesuarlar çıkarıyo. temsilcilerinede çok güzel hediyeler veriyo. oriflamenin aksesuarları çok eski moda gibi geliyo bana ve temsilci hediyeleri kolay elde edilecek ürünler parfüm krem falan. kendini yenilemeli. temsilcilerinide teşvik etmek için birşeyler yapmalı.