- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.201
arkadaslar katalogta olmayan ürünü danısman sayfasında arattırdığımız zaman çıkan ürünü sipariş verebiliyormuyuz birde yeni danısman olanlar belli bp yaptıktan sonra sadece 1 ürünü mü alabiliyorlar
kızlar 150 tl yapıncamı kargo ücretsiz oluyordu kargo sıfırlama ürünü/kodu felan yazmaya gerek kalmıyor tamamen ücretsiz oluyordu kargo
150 tl yapınca mıydı 150 bp yapınca mıydı :44:
150 bp canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...unleri-tecrubelerimizi-resimli-anlatalim.html
arkadaşlar bu sayfayı da takip edelim lütfen.sadece resimli ürün tanıtımı yapıyoruz.siparişleriniz geldiği zaman fotoğraflarını çekip ürün değerlendirmesi yapmanızı rica ediyoruz :)
kokoooo görüşemiyoruz bebişim
kızlar bide bişey daha sorucam size ya hani oriflamede storks pırlanta kolye var biliyorsunuzdur belki işte o kolye gerçek pırlanta mı? çok merak ettim onun siparişini verdim de..
150 bp canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...unleri-tecrubelerimizi-resimli-anlatalim.html
arkadaşlar bu sayfayı da takip edelim lütfen.sadece resimli ürün tanıtımı yapıyoruz.siparişleriniz geldiği zaman fotoğraflarını çekip ürün değerlendirmesi yapmanızı rica ediyoruz :)
evet bu sayfa çok faydalı olmuş ben de bakuyorum buraya
kızlar bide bişey daha sorucam size ya hani oriflamede storks pırlanta kolye var biliyorsunuzdur belki işte o kolye gerçek pırlanta mı? çok merak ettim onun siparişini verdim de..
evet bahsi geçen kolyeden ben sipariş vermiştim fakat kutu boş olarak geldi.
ne yapmam lazım şimdi benim bilgisi olan???
ORİFLAME e sinir oluyorum ya 15o bp yapıyoruz hala istediğimiz ürünleri 5 tl ye alıyoruz hediye olarak gönderseler ya o kadar satış yapıyoruz onlar için
bu ayın 100 bp hediyesinin kodunu bilen varsa yazabilir m, otomatik olarak çıkmıyor nedense
721113 chiffon edt cnm 100 bp parfüm hediyesi
150 bp yapınca çantayı istiyorum çanta kodunu ben mi yazıcam otomatik olarak eklenemez değilmi 3 tane hediye var brini seçmek gerekiyor
721113 chiffon edt cnm 100 bp parfüm hediyesi
150 bp yapınca çantayı istiyorum çanta kodunu ben mi yazıcam otomatik olarak eklenemez değilmi 3 tane hediye var brini seçmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?