- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.181
arkadaslar bişey sormak istiyorum nisan siparişlerini toplu olarak nisan sonuna doğru versem olur mu?belki o zamana kadar sipariş alırım
hg aramıza cnmmm,oriflame resimli anlatım var bikaç syf önce linkini vermştm gelen ürünlerin fotolarını çekip orayada memnun olup olmadğını hangi ürünlerin daha iyi olduğunu yazabilirsn,bekliyoruz senide hem sende fikir edinmiş olursun boyutlarıyla ilgili flnMerhabalar .bende 1 hafta dan beri aranıza katılmış bulunmaktayım artık ve ilk sipariş kargom bugün gelmek üzere
ama canım bende mesajla alakası yok internetten gönderi takibinden bakıyorum kargoya verilmemiş dünden beri... Fatura Kesildi ama kargodan ses seda yok.
Hoş bulduk Teşekkür ederim arkadaşım
ama
Kargom geldi yarım saat önce ama hüsran..yanlış faturalı kargo gelmiş ve dünyam başıma yıkıldı..
Bu benim ilk siparişim di ve satışım da oldukca iyiydi kredimin yarısını kullanmış durumdaydım.Bu işe o kadar sıcak bakıyorum ki kendime de güveniyorum ve kendi ekibimi kuruyorum.Daha 1 hafta olmasına ragmen 4 tane üyem var yakıın çevremden.üst katdaki arkadaşım bile çalıştığı firmayı bıraktı geldi bana üye oldu.
Şimdi ne yapıcam ? müşterilerim arayıp soruyor siparişlerini bugün teslim etmem gerekiyor du :84:
Tabi ki Oriflame hafta sonları tatil de,yani derdimi anlatmak için pazartesiyi beklicem ve biliyorum ki siparişimin bana gelmesi bir hafta daha uzayacak..
O kadar heycanlıydım,sevinçliydim ki.... ya şimdi??
Param parça..
Hayır tabi ki kendime olan inancımı güveni mi asla kaybetmem ama.. sanırsam ağlıcam
Daha ilk satışım da böyle bir hataya maruz kalmak ne kadar kötü öyle değil mi?
kızlar bu ay kendiniz için ne sipariş vereceksiniz bakalım
benimkiler şunlar;
-coral cüzdan
-optiamls even out krem
-discover colombia sabun
-very me pink me perfect dudak parlatıcı
-profesyonel far fırçası
-allık fırçası
-pink lusture beauty urban dudak parlatıcısı
-bir de ilk kez süpriz paket alasım geldi bakalım ne gelecek
hediye olarak bir ruj göndermişlerdi süper birşey ama katalogta bulamadımkalıcı baya ve rengi süper en azından benim tam sevdiğim renk denk gelmiş:) bir de çay ağacı özlü yüz yıkama jeliyle sivilce stiğini beğendim cok
Kalıcı ama biraz ağır bir koku,yaz için uygun değil diye düşünüyorum..Arkadaslar 87.sayfadaki amber elixir edp nasıl kalıcımı tavsiye edermisiniz...
Arkadaslar 87.sayfadaki amber elixir edp nasıl kalıcımı tavsiye edermisiniz...
Kalıcı ama biraz ağır bir koku,yaz için uygun değil diye düşünüyorum..
kızlar ben bi şey dolduurdum orfilame sitesinden satış temsilcisi olmak için acaba ek para ya da kargo parası falan ödeyecek miyim pek bilmiyorum da yardımcı olursanız sevnrm
Kızlar ben oriflame ürünlerini tanıtırken müşterilerimden biri yüzde kaçı natürel ve yüzde kaçı kimyasal diye sordu. Bende yüzde yüz bitkisel dedim ve bana "Bu konuda ürünlerin bitkisel olduğunu gösteren resmi kayıtları gösterebilir misiniz? " dedi. Bende araştırdım netten öle bir kayıt bulamadım. Şİmdi bana bu kayıtları yada bu kadına sunabileceğim bilgileri biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? (ACİLL)
arkadaşlar sürpriz paketlerden neler çıkıyo. alanlar paylaşabilirler mi lütfen? ilk kez almayı düşünüyorum bi el atın şu işe :)
arkadaşlar sürpriz paketlerden neler çıkıyo. alanlar paylaşabilirler mi lütfen? ilk kez almayı düşünüyorum bi el atın şu işe :)
canlarım hani şu pure nature çağ ağacı ve biberiyeli olan varya sivilceler için onları kullanan var mı? bu ayın katalogunda sayfa 130 131'de.. özellikle yüz yıkama jeli? acaba nasıl benimle paylaşır mısınız??
cuma akşamı sipariş girmiştim ses seda yok...
Arkadaslar 87.sayfadaki amber elixir edp nasıl kalıcımı tavsiye edermisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?