- Konu Sahibi minel axsxk
-
kızlar ben gecebn carsamba sıparıs verdım orırflameden hala gelemdı anlamadım gıttı yaaaaaaa
canım yaşın kaç sana göre olanı tavsiye edebilmek için ben oriflamede yüksek seviyede liderim yardımcı olmak isterim cildin kuru ve hassas ise bu ürünü kullanabilirsinkızlar optimals kızarıklık giderici krem var ya bu katalogda pembeli kutusu o nasıldır kullanan bilen varmı,kızarıklığı gideriyomu gerçekten?
sevgili goncaekim karma bir cilde pure nature serisi organik olmasına rağmen senin cilt tipine uygun değil.13. katalogdan sayfa 52 de 10627 kodlu ürünle 14. katalogda ki sayfa 18 deki 7116 ve 7117 kodlu ürünleri kullan cildinin mükemmel olacağından eminim sevgilerbenim için pek uygun değil sanırım.benim cildim karma ama cilt tipime uygun diye aldığım krem hiç iyi gelmedi.kupkuru oluyor yanaklarım yeterince nemlendirmiyor.pure nature.çok kötü bi nemlendirici.karma cilt tipi için güzel bi nemlendirici önerebilirmisiniz bana.bu ayki katalogdan olursa sevinirim tabi
Slm arkadaŞlar orİflame de ÜstdanıŞmanım ve de bu İŞİn eĞİtİmİnİ aldım merak ettİĞİnz herŞeye cevap verİrİm evet Şİmdİ sorular
sevgili gonca ekim size uygun olarak bu ayki katalogta bulunan 52. sayfadaki anti-oksidan üzümlü seriyi tavsiye ederimyıkama jeliyle yıkayın yüzünüzü aynı zamanda tonikleme de yaptığı için toniğe gerek kalmadan krem sürebiliyorsunuz bu jel aynı zamanda siyah noktalar içinde yeterli bir ürün
sevgili goncaekim karma bir cilde pure nature serisi organik olmasına rağmen senin cilt tipine uygun değil.13. katalogdan sayfa 52 de 10627 kodlu ürünle 14. katalogda ki sayfa 18 deki 7116 ve 7117 kodlu ürünleri kullan cildinin mükemmel olacağından eminim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?