- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.861
kızlar size sorularım var :)
yüz yıkama jelini veya toniği gözaltına değdirmicez mi?
bide essentianls dengeleyici yüz kremi akşamalrı da sürülse olmuyo mu, gündüz kremini gece sürmenin bi zararı olur mu???
bide günde kaç kez kullanılır 2 kez kullanılabilir mi?
hangi eyelinerden aldın canm kodunu yazarmısın yada sayfasın bi bakayım
Ürün Kodu:12814
bu canım.. valla hiç beklediğim gibi bir ürn değil
kızlar size sorularım var :)
yüz yıkama jelini veya toniği gözaltına değdirmicez mi?
bide essentianls dengeleyici yüz kremi akşamalrı da sürülse olmuyo mu, gündüz kremini gece sürmenin bi zararı olur mu???
bide günde kaç kez kullanılır 2 kez kullanılabilir mi?
günaydın arkadaşlar görümcem giordani gold göz kalemi almıştı ucunu açtıkça kırılıyormuş acaba kullanan varmı bide normal kalem traşla açmış ondan olabilirmi
Ürün Kodu:12814
bu canım.. valla hiç beklediğim gibi bir ürn değil
kızzlarr yenı uye olanların kolısınde ocak katalogu gelmıyor subat ve mart katalogu gelıyor bılgınız olsun....ıyı aksamlar...
kızlar 94.sayfadaki rujlardan hangisi koyu güzel bir pembe oluyoya mora yakın bir renk.ya millet alcak alamıyo ben anlamıyorum numune setleride yokkullanan, alan, yada numenesi varsa bir bakabilirmi ?
kızlar ya birşey soracağım. şimdi benim bu ay 136 liralık ödemem var ve 22'si son gün. ben bu miktarın 36 lirasını ödeyip 100'ünü de 22'sinden sonra ödesem nolur? %5 faiz mi ne oluyormuş bir de şubat ayı siparişi veremeyecek miyim :44:
kızlar ya birşey soracağım. şimdi benim bu ay 136 liralık ödemem var ve 22'si son gün. ben bu miktarın 36 lirasını ödeyip 100'ünü de 22'sinden sonra ödesem nolur? %5 faiz mi ne oluyormuş bir de şubat ayı siparişi veremeyecek miyim :44:
kızzlarr yenı uye olanların kolısınde ocak katalogu gelmıyor subat ve mart katalogu gelıyor bılgınız olsun....ıyı aksamlar...
ödemediğin kısmı için(sende bu 100tl) faiz işler ve toplam borcunu ödemeden sipariş veremezsin malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?