- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.841
kızlar yeni çıkan çift fonksiyonlu maskarayı kullanan var mı?
merhaba herkese, bende oriflame satış temsilcisi olmak istiyorum ama avondaki gibi sipariş verme zorunluluğu falan var mı, avonda 75tl olmazsa bide kargo ücreti ekleniyo vs. oriflame sistemi nasıl işliyo biri bilgi verebilir mi
bu nasıl oluyor kızlar, üyelik bir yıl sonra düşmüyormu, 3 aya mı indi?3 ay sipariş vermeyince üyelik donuyor.
bu nasıl oluyor kızlar, üyelik bir yıl sonra düşmüyormu, 3 aya mı indi?
bu nasıl oluyor kızlar, üyelik bir yıl sonra düşmüyormu, 3 aya mı indi?
kokooo dün çay ağacı ve biberiye özlü jelle yatarken yüzümü yıkadım,kokusunu tecrübeledim.Karar vermem uzun sürmedi bundan sonra yatarken kullanıcam
akbanktan ücret kesilmiyo. pttde 2buçuk tl kesiliyo bildiğim kadarıyla.akbanka gidip danışman kodunu söylediğinde borcun bilgisayardan gözüküyo.bende bu ay ilk ödememi yapıcam.geçen ay kredi kartından çektirmiştim
kızlar yeni çıkan çift fonksiyonlu maskarayı kullanan var mı?
temsilci olmak isteyenlerle iletişime geçebilirim.yardımcı olurum
teşekkürler kızlar cvp için . 95.sayfadaki rujlardan hangisi turuncu gibi bi renktir bilen varmı kızlar
95.sayfada az çeşit var ankara ve hiçbiri turuncuya benzemiyoryani çok zorlasan golden red belki ama o da olmaz bence
red kırmızıdır heralde cnm yaarkadaşım sipariş verdi ama testrleri de yok hangisi anlayamadım. birde 119.sayfadaki rujlardan kullanan varmı,hemen kırılıyo falan diye yazmışlar sitenin birinde
ben bu ay sipariş ettim onlardan.Coral Rose ve Rich Red.Kabı biraz dandik ama tanesi 3 küsüre geliyor bize o kadar da olsun.Hiç kırılacak gibi değil canım ben sürdüm 2-3 kere.Sıcakta belki şekli şemali değişir ama hava da soğudu bence rahatlıkla kullanabilirsin.Sadece şunu belirteyim renkler çok açık geliyor Coral Rose sanki altın simli parlatıcı gibi mesela.Biri yazmıştı Warm Fuchia güzel duruyormuş dudakta.Rich Red de fena değil bence ama renkler oradaki gibi koyu değil canım.Ona göre seç seçeceksenama 3 küsüre geliyor birinin fiyatı iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?