E eeesss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.522 9 158 35 Samsun 6 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eeesss #1 Oriflame Grace EdP nasıl bir parfümdür ? Ürünün kendi sitesinin linkini eklemeyiniz lütfen..Fikir almak istediğiniz ürünün fotosunu konuya ekleyiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2011
Oriflame Grace EdP nasıl bir parfümdür ? Ürünün kendi sitesinin linkini eklemeyiniz lütfen..Fikir almak istediğiniz ürünün fotosunu konuya ekleyiniz.
icdenetim Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 24 0 36 Balıkesir 6 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eeesss #2 ben çok beğenerek kullanıyorum. güzel çiçeksi bir koku ama çok fazla şekerli değil. hafif bir koku bu nedenle. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2011
ben çok beğenerek kullanıyorum. güzel çiçeksi bir koku ama çok fazla şekerli değil. hafif bir koku bu nedenle.
kucukyurek bize göre değl çirkine oh ala zalime pekala demek. Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 619 114 133 7 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eeesss #3 yeni çıkan midnight pearl gibi biraz ama midnight pearl bambaşka yine de fiyat olarak grace daha iyi koku olarak biraz yumuşak kalıyor kalıcı bir koku tavsiye ederim graceyi temsilci olarak
yeni çıkan midnight pearl gibi biraz ama midnight pearl bambaşka yine de fiyat olarak grace daha iyi koku olarak biraz yumuşak kalıyor kalıcı bir koku tavsiye ederim graceyi temsilci olarak
L0nLy Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2011 16 0 36 Ankara 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eeesss #4 komşum aldı ve daha hiç kullanmadı ama çok güzel kokusu var tavsiye ederim