Oriflame En iyi 5 Ürün

Number One:tender care :)
2.Amber elixir edp
3.Oxygen boost krem
4.Giordani Gold top allık
5.Giordani gold göz kalemi...Benim top 5 listem bu :)

benim için;
1-dancing lady parfüm
2-tender care balm
3-giordani gold makyaj bazı
4-wonder color rujlardan garnet atraction rengi
5-dancing lady vücut kremi

1. eye crayon kalem simli far(9 saatten fazla kalıyo bende)
2.smooth definer göz kalemi
3.mavi durulanmayan saç kremi sprey
4.amber elixir edp
5.hair x onarıcı sarı şampuan

canım hangisini yazayımki hair x onarıcı terapi ve kış bakım seti gayet güzel saç için
parfümlerinin vücut kremleri güzel
tender care balm güzel
kajal göz kalemi
wonder eyeliner , hair x saç köpüğü ki ben çok memnunum hacmi yerinde
flamboyant, s8night, amber elixir ,grace vb..
vücut losyonları ,
milk honey seriside güzel
giordani gold seriside aynı şekil
benim için en iyilerinden biri essentials fairness serisi
bunlar benim en çok sevdiklerimden bazıları

Önemli olan kendimize uygun olanlarını seçmemiz... (özellikle cilt bakımı ürünlerinde)

Ben de favori 5 ürün yazayım.

Volare parfüm*** Royal Velvet cilt bakım serisi*** Hair X saç bakım serisi *** Hand cream *** ayak kremleri ...:81:

1. Giordani Gold Shine Eau de Parfum

2.Giordani Gold Lash Fascination Mascara

3.divine <3

4.Oriflame Beauty Studio Artist Foundation

5.Oriflame Beauty Studio Artist Sıkıştırılmış Pudra

4, 5 tane daha vazgeçilmez parfumlerim var oriflame bayılıyrmm

Valla şu elmalı ve tahıllı olan yüz kremini kullanmıştım yüzüme.. Yanma olmuştu yüzümde hemen bıraktım . annemdede oldu hatta .. Kremleri iyi değil. Bi tek Very Me Incredibalmgüzel ..

Valla şu elmalı ve tahıllı olan yüz kremini kullanmıştım yüzüme.. Yanma olmuştu yüzümde hemen bıraktım . annemdede oldu hatta .. Kremleri iyi değil. Bi tek Very Me Incredibalmgüzel ..

Kullanmış olduğunuz yüz kremi,organik kırmızı elma ve yulaf özleri içerir.Cildi besleyerek nemlendiren hafif yapılı bir kremdir.Kullanan arkadaşlarımız memnunlar.Sizin ve

annenizin cildine uygun olmamış olabilir,bazende tahıla alerji gösteren cilt tipleri oluyor,o şekilde de size dokunmuş olabilir.Size naçizane tavsiyem kullanacağınız

kremleri bu işin ehli kişilerden almanız ( cildinizi analiz ederek size uygun ürünü verirler) ve önce tester ile deneme yapmanız. Hoşça kalın...:79:

Tam olarak ismini bilmiyorum ama farları çok kaliteli bide kirpikleri besleeyen ve uzatan maskarası var diye duydum çok merak ediyorum

Yengemde de oldu.. Ben bu ürünlerin tamamen organik falan olduğuna inanmıyorum.. Tamamen organik olan şeylerin fiyatları bu kadar uygun olamaz diye düşünüyorum.Yediğimiz sebzeler, meyveler bile tamamen organik değil hormon falan koyuyorlar.. Kaldıki İsveç gibi bi yerde bu kadar uygun fiyata tamamen organik olduğunu düşünmüyorum. Kozmetik kozmetiktir.. Az Kimyasal kullanılmışı vardır ki bu da %70 falandır geriye kalan %30 organik denilen şeylerden oluşuyordur. Buda çok iyi niyetli düşünen biri için öyledir bence. Naçizane fikrim

Saygılar :)

Son düzenleme:
1. Sensorıa parfümü vazgecilmezim oldu bide miss o pembesi

2. gıordanı gold lip elixir dudak koruyucu

3.silk vücut losyonu tüyü azalttıgına inanıyorum ben ve rollonu vazgecilmezimm

4. kesinlikle ve kesinikle rimeliine bayılıyorumm üstüne tanımam

5. annem eccolagen serisinden cokcok menmun

1. tender care dudak balmı
2. oriflame beauty 2FX maskara
3. divine EDT
4. kaş seti
5. rujlarının neredeyse hepsi. tek bir tanesine karar veremedim. sırf rujları için satış temsilcisi oldum

ayrıca ojeleri de çok tatmin edici.
oriflame'in genel olarak ürünleri başarılıdır. hemen hemen herkes tarafından beğenilir. o yüzden bu top 5 listesi uzar da uzar.

benim favorilerim
1# Precious momentus
2# Miss o (pembe olanı )
3# Giordani gold büyülü toplar
4# Giordani gold jel eyeliner (brown)
5# oriflame beauty 2fx maskara (maxi lash da en az 2fx kadar iyi gerçi :).. )

vazgeçemediğim beş ürün........1 tender care balm 2 volare magnoliya 3 milkhoney ballı sütlü vücut kremi 4 feet up portakal aromalı ayak kremi veee.....5 harika lavantalı kolonyası

1. Amber elixir
2. Tender Care
3.kırmızı traklı maskarası ve 2fx maskarası
4. giorgani makyaj bazı
5. Hair x onarıcı saç maskesi
6. Franbuazlı naneli duş jeli

%100 Doğal değil tabiki. Ama kimyasal oranı düşük.Bunuda analizlere güvenerek söylüyorum. Diğer firmalara oranla daha ekonomik- ve daha doğal. Memnun kalmayan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…