- Konu Sahibi neverland88
arkadaslar sizce oriflame en iyi 5 ürün hangisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla şu elmalı ve tahıllı olan yüz kremini kullanmıştım yüzüme.. Yanma olmuştu yüzümde hemen bıraktım . annemdede oldu hatta .. Kremleri iyi değil. Bi tek Very Me Incredibalmgüzel ..
Tam olarak ismini bilmiyorum ama farları çok kaliteli bide kirpikleri besleeyen ve uzatan maskarası var diye duydum çok merak ediyorum
Kullanmış olduğunuz yüz kremi,organik kırmızı elma ve yulaf özleri içerir.Cildi besleyerek nemlendiren hafif yapılı bir kremdir.Kullanan arkadaşlarımız memnunlar.Sizin ve
annenizin cildine uygun olmamış olabilir,bazende tahıla alerji gösteren cilt tipleri oluyor,o şekilde de size dokunmuş olabilir.Size naçizane tavsiyem kullanacağınız
kremleri bu işin ehli kişilerden almanız ( cildinizi analiz ederek size uygun ürünü verirler) ve önce tester ile deneme yapmanız. Hoşça kalın...:79:
Yengemde de oldu.. Ben bu ürünlerin tamamen organik falan olduğuna inanmıyorum.. Tamamen organik olan şeylerin fiyatları bu kadar uygun olamaz diye düşünüyorum.Yediğimiz sebzeler, meyveler bile tamamen organik değil hormon falan koyuyorlar.. Kaldıki İsveç gibi bi yerde bu kadar uygun fiyata tamamen organik olduğunu düşünmüyorum. Kozmetik kozmetiktir.. Az Kimyasal kullanılmışı vardır ki bu da %70 falandır geriye kalan %30 organik denilen şeylerden oluşuyordur. Buda çok iyi niyetli düşünen biri için öyledir bence. Naçizane fikrim
Saygılar :)