How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ORHAN SANİSOĞLU .. duyan biri yok mu???

wmask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
81
0
86
Afyon
Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum sinir bir kararsız olarak .Kafamda tam 4 doktor var ve karar veremiyorum.Bir tek Orhan bey hakkında doğru dürüst bişie yazılmamış.Ben görüştüm kendisiyle,yaptığı burunları da gördüm kafama yattı ama dediğim gibi yine de karar veremiyorum.Bie başlık daha açmıştım ama kimse bişey yazmadı:( bi yardım edin yaaa

benimm burnumu yaptı.. gayet güzel ve doğal cok memnunum.. tavsiye ederimm

Merhaba bende çok kararsızım burda bi sürü doktor ismi var fikir sahibi olayım diye foruma üye oldum ama bu işin ucu bucağı yok bende orhan beyle görüştüm aslında ona karar verdim film falan istedi çekildim haftaya olucam büyük ihtimalle ama yinede böyle bi tedirginim, görüşmeye gittiğimde bir iki kişi gördüm ama acaba senin burnunu görmem mümkün mü? ve Orhan bey ilgili bir doktormu sonrasında kendinden çok emin konuşan rahat bir doktor gerçi bende öyle bir izlenim bıraktı cevapların benim için çok önemli umarım cvp verirsin..

benimm burnumu yaptı.. gayet güzel ve doğal cok memnunum.. tavsiye ederimm
Benimde bir arkadaşım Orhan sanisoğluna oldu memnun bende olmak istiyorum da burda da kötü yorumlar var soru işareti oluştu eski Yen'i burnunuz nasıl acaba

Bu sene olacaktım Orhan beye maalesef bu sene amaliyat işi yattı Arkadaşım oldu memnun

bende orhan sanısogluna 2017 ocak ayında ameliyat yapıtırdım nefes problemım ver küçükken yaşadıgın olaydan dolayı kemiğimde olan egrilikten dolayı gittim ve fiyatı uygundu ameliyat için gittiğimde beni hoşladı güzel karsıladı hastaları için fotoraf göstermesini isityince hastaların yanına cıkartıyım dedi olur dedim beni bir ameliyattan cıkan hastasının yanına cıkarttı kadının kendisinin iyi oldugunu söyledi ve cuma gunuydu, pazartesı gunune ameliyat yazdı ameliyat için gittim ameliyat oldum benımde cıktıgımda agrım yoktu narkozun etkisinden dolayı daha sonra hastaneden cıktım 2 gun dehşet bir agrım basladı burnumdan yogun sekilde kanlar gelmeye basladı iğrenc bir durumdu 1 hafta boyunca agrı kesici vurdurmaya gittim tamponların alıncagı gun dikişlerimide aldı ve dikiş izlerim 11 ay geçmesine ragmen hala duruyor. İlk 1hafta nefes aldım daha sonraki zamanlardaalamadım yaralarımdan kaynaklanıyor diye dusunerek bekledim artık dayanılmıycak hale geldi 3 ayda gittim bana gripsin dedi 4 ay gıttım kuruluk var dedi 6 ay gittim masaj yap dedi artık ümidimkalmadı cunki her gittiğmde beni tersliyor ve ilgisiztavır sergiliyordu burnunda kalan son dikişide 7 ayçekti burnun bir deliği buyumeye basladı yarıkhalıne geldi burnumun ucu çöktü ve burnumun orta kısım çöküntü halıne geldi 9 ay annemle gittim burnumda bişey olmadıgını söyledi burnumu begenmediğim için yalan konustugumu ifade etti bende sinirlendim annem psikolojımız bozuldu hocam kızım her gece uyuyamıyor dedi doktorun tepkisi: ben psikatrimiyim oldu ve ordan annemi alıp gittim kapıdan cıkarken resmen beni itekledi kapıdan inerkende bana pazartesı gel etlerini yakarız diye bagırdı ben sımdı baska doktor bakıyorum devletede görünmek istedim tomografi çektirdi ve burun kemiğimin yamuk oldugunu ve etlerin buyuk ve orta kemikte ayrılma oldugunu gördüm ve 2 bucuk sene sonraya ameliyat tarihi verdi her gece doktor arastırıyorum birdaha sorunu yasamıyım diye revizyon ameliyatları pahalı olmaktadır. Ve ben tekrar paramı almak için nasıl ugrasıcam bilmiyorum ve bıran öncede olmam gerekiyor bu tarz sorunu yaşayan arkadaslar bana dönüş yaparsalar sevinirm :KK43:

Back