Örgüyü başkasına vermek

okuryazarokumazyazmaz

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
590
620
1 senelik birlikteliğim var. Ara ara ayrılıp birleşiyoruz ama sevgimizde bi değişiklik yok. Kendisine atkı bere ördüm çok da güzel olmuştu. Ayrıldığımız vakit sokaktaki üşüyen çocuklardan birine vermiş. Ben bunu duyunca yine kavga ettik tabi. Kendi montunu verseydin veya para verseydin veya çocuğa göre atkı bere alıp onu verseydin diyorum. Çocuğu düşünmesi tamam ama benim ona ördüğüm şeyi bence elden çıkarmak için verdi toparlayamıyor da yine çıkmaza girdik. Siz olsanız napardınız kızlar yoksa ben mi abartıyorum kafayı mı yedim ya 

18B41345-7411-447F-89B1-776914EDC014.jpeg

sevgilinizi en çok siz tanırsınız , gerçekten karakteri öyleyse olabilir . Ben de çok defa elimdeki ekmeği verdim sokakta abla bir ekmek parası diyen kişilere . Arabada kullandığımız yükselticiyi kedi yuvasına koymuşluğum da vardır . Bu kez ayrılın ve bir daha birleşmeyin bence . İlişki bu olmamalı bence

Benim eski sevgilimin bana ördürdüğü atkıyı annem atmamış ona çok kızdım. Evlendim çoluk çocuğa karıştım. Anneme geçen gün gittim hala o atkı evdeydi.
En iyisi ben de bir çocuğa vereyim annemin vereceği yok atacağı da yok kullandığı da yok 🤷‍♀️
Bana da fikir oldu teşekkürler konu sahibi.
Durduk yere eski sevgiliyi hatırlamak da ne bilim 🤷‍♀️

Hayırrrrr gülmicemmmm :KK70:
Ben olsam don örerim :KK70: onu kimseye veremez ahahahhahaha
Bir de sokakta üşüyenlere vermiş 😂😂😂 Ulannn gözüm yaşardı yeminle 😂
sence sokakta usuyene vermeyıp atmısmıdır yanı
:bicak:

X