ay cidden harika örüp örüp çeyize koysam heyecanlandımAkarGider bak hayatim bunlarda cok hoslar bende ormeyi dusunuyorum
Ay canim benimya olur vallahi nende cok seyler ordum ama ceyize hicbir sey ormedim sadece klozet takimini ceyize koydum bende orucem beraber baslayalimay cidden harika örüp örüp çeyize koysam heyecanlandım
bence de örelim:) ama önce benim atkı bitmeliAy canim benimya olur vallahi nende cok seyler ordum ama ceyize hicbir sey ormedim sadece klozet takimini ceyize koydum bende orucem beraber baslayalim
Takim yapsana ikinize ayni cok tatli olurbence de örelim:) ama önce benim atkı bitmeli
sevgilim çok heyecanlı ona atkı örüyorum diye
Yaa demi:)) hiç aklıma gelmemişti:) olabilir tabi neden olmasın becerebilirsem inşallah:)Takim yapsana ikinize ayni cok tatli olur
Becerirsin becerirsinYaa demi:)) hiç aklıma gelmemişti:) olabilir tabi neden olmasın becerebilirsem inşallah:)
var:) bak yavaş yavaş dizmeye çalışıyorum bir şeyler ben de:)AkarGider ceyiz topigin var mi kusum
var:) bak yavaş yavaş dizmeye çalışıyorum bir şeyler ben de:)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-da-benim-ceyiz-kosemm.944485/
bence kesinlikle açmalısın insan kendi eksiklerini daha rahat görüyor derli toplu oluyor :)Hemen bakiyorum fistigim benimde ceyizimde kalan tek eksigim ckb takimi, tencere takimi ve yemek takimi onlari da alinca topik acmayi dusunuyorum
Bu ay netim bitti ek paket yaptim paketim yenilenir yenilenmez netten aldiklarimin fotograflarini bulup acicambence kesinlikle açmalısın insan kendi eksiklerini daha rahat görüyor derli toplu oluyor :)
hem fikir alırız birbirimizden