Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
hülyacım ya benim acil 13-14 yaş erkek çocukları için süveter ölçülerine ihtiyacım var. model de fena olmaz tabi, elinde varsa eklermisin benim için

Pamuk'um...süvetere 40 ila 50 ilmek arası çocuğun vücüt ölçüsüne göre göz kararı başla.Altta yuvarlak yaka kesimi süveter var ama v yaka da yapabilirsin..Hele bir bak sonrasında görüşürüz daha..
cocuksuveterihasibeguzecs6.jpg

saç bandı modeli istiyorum mümkünmü
yiğenim istiyo yardımcı olursan sevinirim

Normal saç bandı 2 ters 2 düz örebilirsin..Üzerine de çiçek yaparsın.
Mesela 16 ilmek 1 ters 1 düz yapın kafa çevresine göre..bittikten sonra çiçek yapabilirsiniz.yerimseniben

hülya canım bana reklam kazak tarif edebilirmisin..aslında şimdi başladım kol altını kestim elimin altında bi tane hazır reklam kazak var ama o her sıra başında kesim yapmamışta her iki sırada bir iki üç ilmek ördüktenn sonra kesim yapmış..eee hadi tutturduk önü arkayı kol nasıl olacak:bbo:eek:fff kafam karıştı yaw..yardımcı olursan çok sevinrim biraz karışık oldu sanırım ama anladın sen onu kanımca:teselli:haaa bu arada kazak kızım için yani küçük..şimdiden teşekkürler:1hug:

hülyacım merhaba canım yarın daha çok zaman geçiricem kadınlar kulubünde sorularını hazırla bildiklerimi cevaplıyım canım
ama öne ben cin düğümüü merak ettim geçen bahsetmişsin ben hiç duymadım bu isimde bir model
iyi uykular bugün çok yoruldum kayınvalidemdeydik hep beraber
iui uykular

Ablacığım cin düğümü tığla yapıyorsun..1 mil üstü aldıktan sonra ilmeği uzatıp içinden geçirip sıkıştırıyorsun..Sana da iyi uykular ablam.

hülya canım bana reklam kazak tarif edebilirmisin..aslında şimdi başladım kol altını kestim elimin altında bi tane hazır reklam kazak var ama o her sıra başında kesim yapmamışta her iki sırada bir iki üç ilmek ördüktenn sonra kesim yapmış..eee hadi tutturduk önü arkayı kol nasıl olacak:bbo:eek:fff kafam karıştı yaw..yardımcı olursan çok sevinrim biraz karışık oldu sanırım ama anladın sen onu kanımca:teselli:haaa bu arada kazak kızım için yani küçük..şimdiden teşekkürler:1hug:

:) Telaş yapma anlatırız şeker:asigim:
Reglan kol diyorsun:) reglanın amacı v şeklini oluşturmak zaten ters v..
İstersen 2 sırada 1 kes istersen 1..fark etmez.
Canım ben reglana kol kesimine geldiğim ilk sırada 3 ilmek keserek başlıyorum.
Daha sonraki sıralarda hep 1 keserim..böylece ön,yan,arka hepsi uyumlu olur..1 kestiğini unutmayacağın için..cuk diye oturur..Bence ilk 3 ilmek kestikten sonra (1-1-1), Her sırada 1 ilmek kes,net olsun..Arka sıralarda kesim yapma
Kolay gelsin.a.s.

ya ben gene bişi sorcam :sm_confused:
benre örüyorum da,şişle başladım alttan simdi tepesine geldim sayılıır.bunu bitirirken nası bitircem?sivri olsun istemiyorum.gecende bitane yaptım 1ilmek kalana kadar kestim minare gibi oldu sonra :1rolleyes:
simdi bu seferkinin düzgün olması icin napmam gerekiyor?

bere örüyorum :eek: :) alt tarafından örmeye başladım şişle,tepesine dogru cıkıyorum.sorum şu : nası bitircem?tepesinin sivri olmasını istemiyorum.
anlatabildim inşallah :)
Anladım birtanem..Tepeyi 1 ilmek kesersen sivri olur tabi.)) Canım sivri oluşmaması için en az 5 ilmek bırak..
Kesmeye başladığın zaman da, hani yavaş yavaş daralıyor ya belli bir bölümden sonra, 9 ilmekte bir kes..arka sıra aynen ör..eksiltme yapmadan..2.sıra o 9 ilmek 8 ilmeğe düşüyor..yani her 8 sırada bir keseceksin..Şişinde 5-6 ilmek kalana kadar böyle kes,5-6 ilmek klaınca da içinden ip geçir büz..Arkadan dik.Kolay gelsin.

X