• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Örgü Bebek Çikolatası Bence Bayılacaksınız! :)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.166
6.717
448
3.5 yıllık evliyim, henüz bebeğim yok ama bebişlerle/çocuklarla ilgili pek çok şeyi takip etmeye bayılırım ve hatta notlar alır, fotoğraflar biriktiririm. En çok sevdiklerimden; baby shower partileri, bebek şekerleri vs.. İŞte bu noktada özellikle günümüzde alternatifler çoğaldı ve bununla birlikte annelerin, anne adaylarının ve hatta anne aday adaylarının :) işi de zorlaştı. Bebek şekeri konusunda kararımı verdim diye düşünüyorum. Buyurun bakalım ben görür görmez neye 'BUNA BAYILDIMM' demişim.. :16:

Bebek çikolatası için örgü tulumlar... Ne kadar da şirin değil mi? Görür görmez vuruldum (:

Kızlar için ise şirin mi şirin hırkalar hazırlanmış. Bebeğiniz için böyle bir hazırlık düşünüyorsanız ilk olarak anneler, kayınvalideler için ikna çalışmalarına başlamalı ☺

Bayıldım ben bunlara! Daha evlenmedim inşallah seneye evleneceğim ama bunları şimdiden hazırlamak istiyorum cok tatlılar:)

Bayıldım ben bunlara! Daha evlenmedim inşallah seneye evleneceğim ama bunları şimdiden hazırlamak istiyorum cok tatlılar:)

Beğenmene sevindim canım, bu arada şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş. :16: Hem bunlar çok uzun yıllar saklanır ileride çocuğunuza bile gösterebilirsiniz :16:

bunlar çok cici teşekkürler cnm paylaşımın için :34::54:

Beğenmene sevindim canım, bu arada şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş. :16: Hem bunlar çok uzun yıllar saklanır ileride çocuğunuza bile gösterebilirsiniz :16:

Çok teşekkür ederim canım :) evet inşallahh :))

ayy cok güzeller acaba bunlardan bir tanesini bana nasıl örebileceğimi anlatabilecek olan varmı??Çok beğendim ve şimdiden hazırlamak istiyorum.Bir kaç ay sonra düşünüyoruz kısmetse.
Anlatıcak olan varsa ayrıntıya girerse sevinirim cok becerikli değilimdir örgü konusunda
şimdiden cooook teşekkürleeer =)

ayy cok güzeller acaba bunlardan bir tanesini bana nasıl örebileceğimi anlatabilecek olan varmı??Çok beğendim ve şimdiden hazırlamak istiyorum.Bir kaç ay sonra düşünüyoruz kısmetse.
Anlatıcak olan varsa ayrıntıya girerse sevinirim cok becerikli değilimdir örgü konusunda
şimdiden cooook teşekkürleeer =)

Hayırlı olsun, inş. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bu şirineler nasıl örülür ben de bilmiyorum ama eğer çevrenizde örgü bilen biri varsa ona da bi gösterin derim :44:

Hayırlı olsun, inş. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bu şirineler nasıl örülür ben de bilmiyorum ama eğer çevrenizde örgü bilen biri varsa ona da bi gösterin derim :44:

İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Pek çevremde örgü örende yok ama şansımı bi denerim artık napalım :)

Mini mini çok güzeller ayy bayıldım bunlara :) :nazar:

ne kadar da güzeller eskiden böle ciciler yokdu:5: ama neler çıkdı insan almadan edemezki bunları aklı kalır:9:

Bence az da olsa örgü becerisi olanlar bunu denesin derim :16:

çok güzeller bayıldım ....
teşekkürler paylaşım için...

Çok güzel olmuşlar bunlardan çok güzel mevlüt şekeri olur :)

Back