- 8 Aralık 2010
- 10.166
- 6.717
- 448
3.5 yıllık evliyim, henüz bebeğim yok ama bebişlerle/çocuklarla ilgili pek çok şeyi takip etmeye bayılırım ve hatta notlar alır, fotoğraflar biriktiririm. En çok sevdiklerimden; baby shower partileri, bebek şekerleri vs.. İŞte bu noktada özellikle günümüzde alternatifler çoğaldı ve bununla birlikte annelerin, anne adaylarının ve hatta anne aday adaylarının :) işi de zorlaştı. Bebek şekeri konusunda kararımı verdim diye düşünüyorum. Buyurun bakalım ben görür görmez neye 'BUNA BAYILDIMM' demişim..
Bebek çikolatası için örgü tulumlar... Ne kadar da şirin değil mi? Görür görmez vuruldum
Kızlar için ise şirin mi şirin hırkalar hazırlanmış. Bebeğiniz için böyle bir hazırlık düşünüyorsanız ilk olarak anneler, kayınvalideler için ikna çalışmalarına başlamalı ☺
Bebek çikolatası için örgü tulumlar... Ne kadar da şirin değil mi? Görür görmez vuruldum
Kızlar için ise şirin mi şirin hırkalar hazırlanmış. Bebeğiniz için böyle bir hazırlık düşünüyorsanız ilk olarak anneler, kayınvalideler için ikna çalışmalarına başlamalı ☺