Orgazm

55199455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
17
4
30
Merhaba kızlar dışarıdan hep takip ediyordum yazmaya fırsat buldum. Benim sıkıntım cinsel ilişkide çok iyiyiz fakat ben uzun süre sıkılıyorum hemen boşalmak istiyorum ve klitorise destek verip birlikte boşalıyoruz eşimle. ben sadece eşimin beni boşaltmasını istiyorum uzun da sürdürebiliyor eşim genelde. Soruma cevap bulursam çok sevinirim🤗

Nasıl yani? Ikınız bırlıkte orgazm olabılıyorsunuz ama esınız sadece sızı mı bosaltsın ıstıyorsunuz?

Nasıl yani? Ikınız bırlıkte orgazm olabılıyorsunuz ama esınız sadece sızı mı bosaltsın ıstıyorsunuz?
Hayır ikimizde boşalıyoruz ben klitorisime destek vererek boşalıyorum destek vermeden boşalmak istiyorum yani vajinal orgazm olmak istiyorum karışık oldu ilk yazışım 🙈

Önce biraz dhaa anlayıp gülseydiniz anlayışlı olmak lazım ben ilk defa yazıyorum açıklayıcı olamadım

Hayır yanlış anlaşıldım bazen uzun olabiliyor bazen kısa. Ben kendim destek vermeden boşalmak istiyorum demek istedim olmuyor çünkü
Cinsellik bölümünde ilk iki ya da üç sayfada g spot diye bir konu var. Okuyun, faydası olacağını düşünüyorum

Hayır ikimizde boşalıyoruz ben klitorisime destek vererek boşalıyorum destek vermeden boşalmak istiyorum yani vajinal orgazm olmak istiyorum karışık oldu ilk yazışım 🙈
onu öğrenmek için biraz zaman lazım. bir de bence erkeğin üstte olduğu pozisyonlarda biraz daha zor olan bir şey. üstte olmayı deneyebilirsiniz.

devamlı boşalmak için klitorise odaklanmak yerine (alışkanlık oluyor çünkü) başka metodlar deneyebilirsiniz. Hızlanma, köklenme vs.
Bacım 6 yıl evlı kaldım daha ben köklenme nedır bılmıyorum
Herhal bız yeterınce koklenemedıgımızden ılk ruzgarda uctuk ahahashjsskshhshs :KK70: :KK53:
Köklenme nedir? Ciddi soruyorum, gülme pilizzo_O

Hayır yanlış anlaşıldım bazen uzun olabiliyor bazen kısa. Ben kendim destek vermeden boşalmak istiyorum demek istedim olmuyor çünkü
Ha tamam şimdi oldu. Ama sız yanlıs anlatmıssınız o yuzden anlayamadım kusura bakmayın
Hem uzun surdurebılıyormus esınız. Vajınal orgazmda sabır ve sure gerektıren bırsey, ee daha ne olsun, vurun abalıya :KK53:

gerçekten köklenme nedir ? neyse. sevgili kardeşim, kegel egzersizlerine odaklanabilirsin. örnek olarak idrarını yaparken gental kaslarını geliştirebilmek adına yap tut yap tut şeklinde idrarının tamamını 6-7 defada atacak şekilde alıştırmalar yapabilirsin. bunlar vajinal kaslarının gelişmesini sağlar. böylece içindeki penisi daha iyi hissederek vajinal orgazma ulaşabilirsin.

Bacım 6 yıl evlı kaldım daha ben köklenme nedır bılmıyorum
Herhal bız yeterınce koklenemedıgımızden ılk ruzgarda uctuk ahahashjsskshhshs :KK70: :KK53:
Köklenme nedir? Ciddi soruyorum, gülme pilizzo_O

gerçekten köklenme nedir ? neyse. sevgili kardeşim, kegel egzersizlerine odaklanabilirsin. örnek olarak idrarını yaparken gental kaslarını geliştirebilmek adına yap tut yap tut şeklinde idrarının tamamını 6-7 defada atacak şekilde alıştırmalar yapabilirsin. bunlar vajinal kaslarının gelişmesini sağlar. böylece içindeki penisi daha iyi hissederek vajinal orgazma ulaşabilirsin.
Şu sertçe dibine kadar girme hareketine kökleme deniyor, kelime yanlış kullanılmış bence o yüzden çıkamadınız o işin içinden.

Bu arada kegel egzersizi idrar tutarak yapılmaz, kasların yerini öğrenmek için idrar tutulur. Kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanlarda yapılır. İdrarı sürekli bu şekilde bölmek sağlık açısından sakıncalı

Şu sertçe dibine kadar girme hareketine kökleme deniyor, kelime yanlış kullanılmış bence o yüzden çıkamadınız o işin içinden.

Bu arada kegel egzersizi idrar tutarak yapılmaz, kasların yerini öğrenmek için idrar tutulur. Kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanlarda yapılır. İdrarı sürekli bu şekilde bölmek sağlık açısından sakıncalı
Kökleme dese anlardım o kadarda degıl :KK70: hahaha sagol arkadasım bende dıyorum koklenme ne yahuo_O:olamaz::KK70:

X