Orgazm ve beraberindeki sorunlar

Bilgekedi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
17
2
20 yaşından beri bu sayfayı üye olmadan takip eden bir okuyucuydum 1 aylık evliyim artık üye olmak istedim. 1 Aydır hala orgazm olamadım olacakmış gibi hissettiğimde bile bi türlü rahat olamıyorum sanki ya çişimi kaçıracağım ya da gaz çıkaracağım gibi hissediyorum. Bir de çok utanarak soruyorum ama kadınlar nerden boşalır vajina girişinden mi ve ne renk bir sıvı olur erkekler gibi boşalma olmadığını biliyorum yardımcı olabilir misiniz tecrübeli hanımlar ..

sıvı kişiden kişiye göre değişir. kiminde çok çıkar kiminde hiç çıkmaz. seksten önce tuvalete gidin rahat olmaz mısınız öyle? ya da üste geçip kontrolü alın.

Sivinin yogunkugu, miktari kisiden kisiye degisir. Sexten once lavaboya gidin, kacirmayacaginiza emin olursunuz boylece

aynen öyle bende de çiş gelme duygusu oluyor sonra devam edildiğinde bi zirve oluyor ama herhangi bir boşalma olmuyor bende sadece ıslanma oluyor.

Sıvı her zaman çıkışı olacak yani disari akacak kadar olmayabilir. Vajinanin icinde yogun bir islaklik seklinde de olabilir. Sıvı cikisi oldugunda da çarşafta falan ıslaklık görebilirsiniz.

Çiş gelme duygusu normal.

Yok artık ilk defa böyle bir şey duydum o enerjiyi nereden buluyorsunuz öyle hemen ardından ard arda asla olmuyor çok şaştım
Yani 1 yıldır evliyim ilk bi kaç ay harici böyle oluyorum, her ilişkide bukadar olmasa da ilişki süresine göre değişiyor. Zaten tek ilişki yetiyor tüm enerjim bitiyor.

Nekadar oluyor sıvı çıkışı bariz belli mi sizde
Evet bariz belli hatta ben herkeste oluyor sanıyordum araştırdım çok az kişi yaşıyormuş bu durumu dört kez üstüste bile olsa hepsinde geliyor ilki kadar çok olmuyor tabi diğerlerinde sıvı çıkışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…