Herkeste olmuyormuş bende burdan öğrendim ama sıvı çıkışı gayette her seferinde oluyorSıvı çıkışı olmuyor ki orgazmda bazen üst üste orgazm oluyorum ama sıvı çıkmıyor.
Üst üste oluyorum derken aralıkları ne kadar süresiSıvı çıkışı olmuyor ki orgazmda bazen üst üste orgazm oluyorum ama sıvı çıkmıyor.
Değişiyor yani ilişki hızına göre tahmini 2 3 dk arayla oluyor ortalama.Üst üste oluyorum derken aralıkları ne kadar süresi
Nekadar oluyor sıvı çıkışı bariz belli mi sizdeHerkeste olmuyormuş bende burdan öğrendim ama sıvı çıkışı gayette her seferinde oluyor
Yani orgazm olduktan sonra 2 3 dk sonra yine mi oluyorsunuzDeğişiyor yani ilişki hızına göre tahmini 2 3 dk arayla oluyor ortalama.
Evet yaklaşık 5 6 defa orgazm orgazm oluyorumYani orgazm olduktan sonra 2 3 dk sonra yine mi oluyorsunuz
Yok artık ilk defa böyle bir şey duydum o enerjiyi nereden buluyorsunuz öyle hemen ardından ard arda asla olmuyor çok şaştımEvet yaklaşık 5 6 defa orgazm orgazm oluyorum
Yani 1 yıldır evliyim ilk bi kaç ay harici böyle oluyorum, her ilişkide bukadar olmasa da ilişki süresine göre değişiyor. Zaten tek ilişki yetiyor tüm enerjim bitiyor.Yok artık ilk defa böyle bir şey duydum o enerjiyi nereden buluyorsunuz öyle hemen ardından ard arda asla olmuyor çok şaştım
Tabii enerji kalmıyor tek de yetiyorYani 1 yıldır evliyim ilk bi kaç ay harici böyle oluyorum, her ilişkide bukadar olmasa da ilişki süresine göre değişiyor. Zaten tek ilişki yetiyor tüm enerjim bitiyor.
Aynen öyle oluyorTabii enerji kalmıyor tek de yetiyor
Evet bariz belli hatta ben herkeste oluyor sanıyordum araştırdım çok az kişi yaşıyormuş bu durumu dört kez üstüste bile olsa hepsinde geliyor ilki kadar çok olmuyor tabi diğerlerinde sıvı çıkışıNekadar oluyor sıvı çıkışı bariz belli mi sizde
Oluyor niloyacım. Uzun sürüyorsa benimde 5i bulur. Ama öyle 2 3 dk arayla değil. Rahat aralarında bi 10 15 dk varYok artık ilk defa böyle bir şey duydum o enerjiyi nereden buluyorsunuz öyle hemen ardından ard arda asla olmuyor çok şaştım