Orgazm ve beraberindeki sorunlar

Okuduklarımdan anladığım çoğu kadın boşalmaya orgazm diyor
Orgazm en en en üst nokta öyle tuhaf bişeyki gerçek bi orgazmda ilişki bittikten dakikalar sonra bile ara ara gelip sizi yoklar😄 (kimse size dokunmuyorken)
Sıvı konusu da illa birşeyler fışkırması gerekmiyor önemli olan içten içe gelen o rahatlama hissi kafandaki şartellerin bikaç saniyeliğine inmesi hadi kolay gelsin😄

Yani 1 yıldır evliyim ilk bi kaç ay harici böyle oluyorum, her ilişkide bukadar olmasa da ilişki süresine göre değişiyor. Zaten tek ilişki yetiyor tüm enerjim bitiyor.
İlişkide Orgazm olmak için verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Ben kendim oluyorum ama ilişkide olamadım

Öncelikle orgazm olamam lazım düşüncesini kafandan at. İnan bana hiç beklemediğin bir anda oluyor kuzum 😂 süreçten zevk almaya bak. Sevdiğin insanla beraber olmanın verdiği hazza odaklan. Üstte olduğun en zevk aldığın anda kegel egzersizi yapmaya başla. Oturken kendini sal geriye kayarken sık mesela o esnada kendine dokun partnerin seni öpsün falan vajinanın kendi kendine kasıldığını göreceksin.

Bir de kadın orgazmı kafada başlıyor kim ne derse desin eşinle bol bol vakit geçir, sürekli pratik yap oluyor kendiliğinden

İlişkide Orgazm olmak için verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Ben kendim oluyorum ama ilişkide olamadım
Sizin üstte olduğunuz pozisyon daha etkili olur, beynen hazır olun leyfe odaklanın ve ön sevilmeyi uzun tutun. Bu arada kendinizi keşfedin nelerden hoşlanıyorsunuz, eşiniz hangi noktanıza dokunduğunda öptüğünde vs. Biraz yükselmeyi sağladıktan sonra sizin üstte olduğunuz pozisyonda kontrol sizde olsun

X