Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bu onun eksikliği. Ben daha ön sevişmede 3-4 kere orgazm oluyorum djfjf birbirimizin neleri istediğini, nelerden yükseldiğini bildiğimiz için finale kadar isteksizlik olmuyor. Ten uyumunuz da olmayabilir belki
Bence bu onun eksikliği. Ben daha ön sevişmede 3-4 kere orgazm oluyorum djfjf birbirimizin neleri istediğini, nelerden yükseldiğini bildiğimiz için finale kadar isteksizlik olmuyor. Ten uyumunuz da olmayabilir belki
Yani öyle olduğumu düşünmüyorum bu zamana kdar kimse boyle bir sey demedi hatta tam tersi çok istekli bir kadin olduğumu söylediler acaba onun kopleksi mi diye düşünmüyor degilim ya da cok daha iyilerini gördü