- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
-
- Konu Sahibi mathilda_14
Nahre ne buldun banada yazabilir misinBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Özelden banada yazar mısınozelden yaziyorum sana
Varsa tavsiyeniz özelden yazabilirmisinizVay canına ne çok orgazm olamayan kadınlar varmış.. Kendimi bir an şanslı hissettim. Bence her şey önsevişmede ve eşinizin sizi iyi anlamasında bitiyor. Bilmiyorsada ne yapılmasından hoşlandığınızı açık açık söyleyin çünkü benim için orgazmsız ilişki yarım kalmış ilişkidir..
Varsa tavsiyeniz özelden yazabilirmisiniz
Kıyamam kuzumaBende orgazm olamıyorum ama benimki tamamen kader. Doktor ilk 3 ay ilişkiyi yasakladı daKıymetini bilin kıymetini
banada yazarmısınız ?Buraya spam yerim diye yazamiyorum yoksa yazarim ama uyari almak istemiyorum yanlis anlasilmasin lutfen
Ben bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Nedir o bana ozelden yazarmisiniz?Ben bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Sen ogrenirsen canjm bnada yazar misjnNedir o bana ozelden yazarmisiniz?
bende şok isterim bu derdin dermanı nı öğrenmeyiBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Ben bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim