Orgazm olamiyorum

Vay canına ne çok orgazm olamayan kadınlar varmış.. Kendimi bir an şanslı hissettim. Bence her şey önsevişmede ve eşinizin sizi iyi anlamasında bitiyor. Bilmiyorsada ne yapılmasından hoşlandığınızı açık açık söyleyin çünkü benim için orgazmsız ilişki yarım kalmış ilişkidir..

bu senin sorunun değil canım eşin düsşünsün bunu,seni tatmin etmesi gereken o.ya sevişerek ya öpüşerek ya da farklı yolla

Varsa tavsiyeniz özelden yazabilirmisiniz

Varsa tavsiyeniz özelden yazabilirmisiniz

Kişiden kişiye değişir ilk önce hangi pozisyondan daha çok zevk alıyorsanız ona yoğunlaşın ve eşinize isteklerinizi nerenize dokunmasından hoşlandığınızı açık açık söyleyin o an kendinizi bırakın hic birşey düşünmeyin yok illa düşüneceksiniz erotik şeyler düşünün

Ya bende vajinal orgazm olabiliyorum klitoristle hicbir şekilde olmuyor sebebi nedir acaba yani tek kendim asla orgazm olamiyorum

Bu biraz kişinin kendi vücudunu tanımasıyla alakalı sanırım... ilişki sırasında hayatımdaki ilk tecrübem eşim olmasına rağmen kendi vücudumu iyi tanıdığım için orgazm olabiliyorum mesela; bu durum biraz da psikolojik ya da partnerinle alakalı. Misal çekiniyorsan ya da ilişkide yeterince konsantre olamıyorsan bu zor.

Yalnız değilsin bacım 5 senelik evliyim bende tam anlamıyla olamıyorum ama bazen bi hoşluk oluyor ne yalan söyliyim ama bazen işte

Hanımlar burayı okuyun kesinlikle. ...
[URL unfurl="

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…