- 9 Ocak 2018
- 294
- 85
-
- Konu Sahibi mathilda_14
Banada yazarmisiniz lutfenBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Canım ben de bekliyorum...aynı durumdan ben de muzdaribim maalesefAyyy banada yazrmisniz lutfeb
Banada söyler misin canımBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Merak ettim.Ben bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Bana da yazar mısınBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
kendini tam keşfetmek sorunu büyük oranda çözüyor. normal (soft, öylesine yapılan ve hatta genelde erkeğin kendisine odaklı olduğu) sekste orgazm sorunu her zaman yaşadım. üstelik orgazm olacak mısın? oldun m? yaklaştın mı? diye soru sorup duruyordu. o insanı çok geriyor ve imkansız hale geliyor.
sonra nasıl olduysa başkasıyla oldum ve karşımdaki insan benim nelerden hoşlandığımı öğrenmek istedi, birbirimizi yönlendirdik, beni de kendi kadar önemsedi o zaman sorun kalmadı.
Başkasıyla oldum derken ?
Neyse canım önemli değil :)sorduğunuz kısmı çözemedim :)
Banada lütfennBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
bana da cvbını yazarmısınBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Neymiş cvp verrseniz sevinirimBen bu derde bir cagre buldum ve inanin bu zamanaa kadar neden bulamamisim dedim buraya yazamam alip kullanilmasi gereken birsey msj yazana soyleyebilirim
Banada yazarsan sevinirimBuraya spam yerim diye yazamiyorum yoksa yazarim ama uyari almak istemiyorum yanlis anlasilmasin lutfen