Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilen vardır diye sormak istedim kategori cinsellik sonuçtaBiz ne bilelim Ebrar
Ufak ufak ince dokunuşlar lâzim.bir de klitoris masajı.
Tesekkur ediyorumUfak ufak ince dokunuşlar lâzim.bir de klitoris masajı.
Benim belirgin değil klitoris içte dudakların arasında kalıyor belirgin olsaydı daha iyi olabilirdiTitret işte hdhdh
Herkesin belirgin değil zaten. Orgazmı belki gözünde büyütüyorsundur. Mast sonrası rahatlama yaşamıyor musun?Benim belirgin değil klitoris içte dudakların arasında kalıyor belirgin olsaydı daha iyi olabilirdi
Odaklanıp yapamıyorum olamayacağımı düşünüyorum, troid hormonları da tetikliyormuş bende hipotroidi hastasıyım tedavi görüyorum lakin hormonlarım düzgün olsa bile yine tetikler mi bilemiyorum gerçekten zor bilinçaltımda olumsuzluklar negatif düşünceler vesveseler bir yandan bir yandna aile baskısı ne yapacağım hiç bilmiyorum..Herkesin belirgin değil zaten. Orgazmı belki gözünde büyütüyorsundur. Mast sonrası rahatlama yaşamıyor musun?
ben de seni etiketleyip açıkla reyiz diyecektimŞaka bi yana orgazm olmak için en önemli orgam klitoris ve vajina değil beyindir
Kadının orgazmı beyinde başlıyor. O kadar tetikteysen olamaman çok normal.Odaklanıp yapamıyorum olamayacağımı düşünüyorum, troid hormonları da tetikliyormuş bende hipotroidi hastasıyım tedavi görüyorum lakin hormonlarım düzgün olsa bile yine tetikler mi bilemiyorum gerçekten zor bilinçaltımda olumsuzluklar negatif düşünceler vesveseler bir yandan bir yandna aile baskısı ne yapacağım hiç bilmiyorum..
Nasıl kurtulacam bu durumda bilemiyorumKadının orgazmı beyinde başlıyor. O kadar tetikteysen olamaman çok normal.
Beyini iyi kullanamiyorlar :)ben de seni etiketleyip açıkla reyiz diyecektim
Nasıl bir psikolojinin içindeyim bilemezsin anca benim durumumda olan insan iyi anlar.. çok zor bir durum maalesef..Beyini iyi kullanamiyorlar :)
Tam istekli değilsindir yada orgazm olmaya odaklandığın için olamıyosundur canın istediği zaman yap yada aklına bişeyler getir yoksa sabahtan akşama kadar okşa olmazsın yaniMerhaba herkese sitede yeniyim aklıma bir şey takıldı bu yüzden sormak istedim 18 yaşında bir genç kızım mastürbasyon yaparken orgazm olamıyorum hiç bir zaman olamadim neden olabilir ne yapmam gerek? (Umarım linç yemem)