Orgazm olamıyorum neden olabilir?

ebraar06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
18
3
Merhaba herkese sitede yeniyim aklıma bir şey takıldı bu yüzden sormak istedim 18 yaşında bir genç kızım mastürbasyon yaparken orgazm olamıyorum hiç bir zaman olamadim neden olabilir ne yapmam gerek? (Umarım linç yemem)

Umarım linç yemem diyerek sanki kötü bir şey yapıyor gibi hissettiğin anlaşılıyor. Bence orgazm olamamanın nedeni biraz da kendini bırakamaman, bilinçaltında bunun kötü bir şey olması. Hayal gücünü geniş tut, masturbasyonun ve orgazm olmanın gayet normal bir şey olduğunu kabullen. Beyninde düşündüklerini sadece sen bilebilirsin. Kimseye düşüncelerin için hesap vermene gerek yok :) Seni orgazm edecek en önemli organ klitoris değil, beyin, onu aktive et.

Herkesin belirgin değil zaten. Orgazmı belki gözünde büyütüyorsundur. Mast sonrası rahatlama yaşamıyor musun?
Odaklanıp yapamıyorum olamayacağımı düşünüyorum, troid hormonları da tetikliyormuş bende hipotroidi hastasıyım tedavi görüyorum lakin hormonlarım düzgün olsa bile yine tetikler mi bilemiyorum gerçekten zor bilinçaltımda olumsuzluklar negatif düşünceler vesveseler bir yandan bir yandna aile baskısı ne yapacağım hiç bilmiyorum..

Odaklanıp yapamıyorum olamayacağımı düşünüyorum, troid hormonları da tetikliyormuş bende hipotroidi hastasıyım tedavi görüyorum lakin hormonlarım düzgün olsa bile yine tetikler mi bilemiyorum gerçekten zor bilinçaltımda olumsuzluklar negatif düşünceler vesveseler bir yandan bir yandna aile baskısı ne yapacağım hiç bilmiyorum..
Kadının orgazmı beyinde başlıyor. O kadar tetikteysen olamaman çok normal.

temu da yok ama aliexpresste titreşimli emme oyuncakları var elle masajdan veya oral seksten çok daha iyi zevk veriyor. 20 gün çinden kargo bekleyemem diyorsan trendyola bak

Merhaba herkese sitede yeniyim aklıma bir şey takıldı bu yüzden sormak istedim 18 yaşında bir genç kızım mastürbasyon yaparken orgazm olamıyorum hiç bir zaman olamadim neden olabilir ne yapmam gerek? (Umarım linç yemem)
Tam istekli değilsindir yada orgazm olmaya odaklandığın için olamıyosundur canın istediği zaman yap yada aklına bişeyler getir yoksa sabahtan akşama kadar okşa olmazsın yani

X