4 yıllık evliyim ve 1,5 yaşinda kızım var. Evlendiğimde ilk bir buçuk ay tam olarak cinsellik yaşayamadık. Vajinismustum. Kendi kendime ve buradaki yazılanlardan da güç alarak yendim. Şimdi yine buradan güç almak amaçlı buraya geldim :)) Kızlar sanki herkes orgazm olabilirmiş de bir ben olamazmışım gibi gelmeye başladı. Eşimle ilişkimiz iyi, ona isteklerimi söyleyebiliyorum bence. Kısa da sürmüyor. Hatta ben bazen çok istekli olduğumdan ön sevişmeyi pas geçtiğim dahi oluyor. Islaklıkta da sorun yok yani ( Açık açık yazıyorum artık kusura bakmayın) Bazen ilişkide de yükseliyorum yükseliyorum birden konsantrasyonum bozuluyor gibi oluyor mesela. Araştırdığım kadarıyla kadın orgazmından kadınların kendisi de sorumluymuş. O halde ne yapmak gerekli? Böyle bir sorunu olup çözen arkadaşlar nasıl çözdü? Kimse kimseye benzemez elbette ama her türlü öneriye ihtiyacım var. Kafamı sadece orgazma takmadan ilişkiden keyif almaya çalışsam da bir yanım hayatta önemli bir şeyi kaçırdığımı söylüyor bana. Bunu aşmak istiyorum. Şimdiden herkese çok teşekkürler :)