evlilik sadece o demek değil bunu çok iyi bilenlerdenim böyle de mutlu oluyorum allaha şükür.
tabi ki önemli ama sadece ilişkiden ibaret değil kocs bir hayatı paylaşıyor gözlerine gözlerini, ellerine ellerini mühürleyip, hayatında bir daha hiç ben diye düşünmüyor hep bizli zamanlara atıyorsun adımlarını......
en azından ben öyle düşünenlerdenim
valla ne anlatmak gerekli bilemedim??
ne yazıkki her ilişkide orgazm yaşayan kadınları şanslı olarak görüorum..orgazm olamamak bi zaman soona isteksizliği de getirio..
bende çok zorlanıyorum oluyorum ama 2ayda 3ayda bır oluyorum hıç olmamaktan ıyımıdır sızce
kzlar bundan utanmayın
türkiyedeki çoğu kadın bu problemi çekiyor ancak dr a gidemiyor maalesef
daha sonra da sırf bu yüzden aile içi huzursuzluklar bile başlıyor..
vajinismus değildim ilişkiye girememe diye bi sorunum olmadı şükür ama hiç hissedemedim. bu konuda eşimin destegini çabasını sabrını hiç es geçemem çok uğraştı hala da öyle kendinden çok beni düşünür diyebilirim ama hissedemiyorum bi türlü
hiç cevap yok ne özelden ne genelden ...
aynı problemi yaşayan çare bulan kişiler lütfen destek!!!!!!!!!!!!
özürdıleyerek söyluyorum diş fırcamın sapı sılıkonkaplı ben cok zor bı şekilde de olsa ilişkide vajınal orgazm oluyorum
elımı vajınama sokamam bnm için çok zor bu yuzden sırf g noktamı bulmak için diş fırcamın sapıyla vajınamın içinde zevk aldıgım yere minik minik basınçla masaj yaptım ve vajınal orgazm oldum....
bı deneyın....
hoş Geldin erkek üyeya açıkcası bu mesajları genelde erkek üyelerden gördüğümüz için inanamıyorum kadın oldugnuna.....
Kendi anatominizi bilmeniz gerekiyor ki karsinizdakini yonlendirebilesiniz. O yuzden biraz arastirmaci olmak lazim kendi bedenimizi tanimamiz lazim.
evet çok abes gıbı geldı belkı ama g spot yazdım google a ve parmakla nasıl bulunur tam neresı vıdeolar var parmagını vajınaya sokunca 2. boguma kadar gırınce ordaymış g noktası.
bende elimı içime sokamam canımı yakmayacak bişi lazımdı bununla denedım ve buldum.
burdada bu konuda ne yasasam paylasıyorum.
böle yazınca sankı aklımı biyerıme takmısım gıbı oluyo sanırım ama ole degıl kesınlıkle bı kaç kez vajınal olduktan sonra artık hiç umursamıyorum...bazen oluyo çogu zaman olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?