canım belki vajinusmus ile ilgili yazılanları okursan yardımcı olabilir bu durumuna ,
eşim canının yanmaması için dikkatli davranmıyormu u durum gerçekten işkence olur mutlaka bir çözümü olmalı
eşim anlayışlıdır. ama bu acı canımı sıkıyor eminim o da bazen abarttığımı düşünüyordur
kızlar ben de 2yıllık evliyim. ama hala ilişkide canım acıyor. bu da zevk almamı engelliyor tabi. işkence gibi oluyor. kasıyorum kendimi sanırım. yeni evli olsam neyse ama hiç düzelme yok can sıkıcı
kıvama geldiği zaman birde prezervatifle mi ugrasacağız, "askım bosalmada sunu takalım, sonra devam edelim" çok saçma geldi .
kızlar ben de 2yıllık evliyim. ama hala ilişkide canım acıyor. bu da zevk almamı engelliyor tabi. işkence gibi oluyor. kasıyorum kendimi sanırım. yeni evli olsam neyse ama hiç düzelme yok can sıkıcı
kıvama geldiği zaman birde prezervatifle mi ugrasacağız, "askım bosalmada sunu takalım, sonra devam edelim" çok saçma geldi .
Erkek onu takmaya çalıştıgı sırada boşalır canım .. Ayrıca cokta riskli bi yöntem, boşalmadan git-gel sırasında olusan zevk suyunda sperm içerir . Böyle saçma fikirlerinizi kendinize saklayın, milleti hamile kaldıracaksınız .
evet bu ancak erken boşalma problemı yasayan erkeklerde olur. yöntemın rısklı oldugunu zevk suyunda da sperm hücrelerı bulunabılecegını cınsel ilişki yasayan ve de korunmaktan haberı olan herkes bılıyo. hem bencede baskalarının yazdıklarını aşağılamamalısın...
yanı hiç bi şi bilmeyen bırı bıle gerı çekme yontemını kullanıyo son anda dışa boşalıyo yıne de bılıyo bunda bıle rısk var dıye o yüzden sen kaygılanma son ana kadar takmam son anda takarım bişicik olmuyomus hamıle kalmazmısım demez okuyanlar...
kesinlikle haklısınız.arkadaşım bende son günlerde kuruluk problemi başlamıştı bir arkadaşım ön sevişmeyi uzun tutun dedi.zaten uzun tutuyoruz diyemedim bende utandım.bunun bir süresi varmı acaba.nasıl anlayacağız
eşin kendını kontrol edebılmelı biz yenı evlıyken eşim dayanamıyorum derdı evlılıgın ılk baslarında erkekler çok çabuk tahrık oluyo eşlerıne dayanamıyolar bıraz erken boşalma problemı olabılıyo ama sonraları kendını kontrol etmeyı öğrendı ben ne zaman tamam dersem boşalırsam o ozaman boşalıyo 30 40 dk sürdüğü oluyo bu süre bana yetıyo boşalmam için ben boşalınca eşimde boşalıyo.. ben boşalamayacagımı anladıgım zamanlar sen benı bekleme dıyorum 15 dk da boşalıyo bazen ben isteksız oldugumda bıtsın ıstıyorum 5 dk da bıle boşalıyo eger 2.yı yaparsan o daha uzun surer eşin kendını kontrol edebılırse nasıl ısterse o zaman boşalır...
Kızlar eşim içimdeyken orgazm olamıyorum. Konunun başlarını okumadım orada belki tavsiye verilmiştir ama tavsiyelerinizi tekrar duymak isterim. Sürtünme yoluyla orgazm olabilyorum ama içimdeyken olamıyorum.
Canim icindeyken esini biraz yonlendirmen gerekiyor. iceride zevk alabildigin bir yer var. orayi bulmaniz lazim. surtunmeyi bosver. oradan zevk alabilirsin islandiktan sonra esin icine girsin ve biraz sabredin zevk alana kadar devam edin. esin bosalsa bile seninle ugrassin biraz kesfetmeniz lazim. takinti yapma stres yapma..
11 ay oldu evlendiğim zaten ilk 4 ay ilişkiye giremedik doktor zarın çok dar demişti. çok canım acıdı kanamam oldu. Hala da canım acıyor. Ben tam kıvama geldiğimde içime girerken canım acıyor benim bütün dikkatim dağılıyor. Tuvaletim geliyor gibi oluyor. Bİr türlü alışamadım yani anlayacağın. En sonunda o boşalıyor ben de dışarıdan boşalıyorum.
11 ay oldu evlendiğim zaten ilk 4 ay ilişkiye giremedik doktor zarın çok dar demişti. çok canım acıdı kanamam oldu. Hala da canım acıyor. Ben tam kıvama geldiğimde içime girerken canım acıyor benim bütün dikkatim dağılıyor. Tuvaletim geliyor gibi oluyor. Bİr türlü alışamadım yani anlayacağın. En sonunda o boşalıyor ben de dışarıdan boşalıyorum.
canım tuvalet hissinin gelmesi senin psikolojik olarak rahat olmadığından hatta ileri derece tedirgin olduğundan kaynaklanıyor...
sen çok zevk alıyorum düşüncesine ya da hissine girmen gerekirken bi sonraki hamle canımı nasıl yakar acaba diye düşünüyorsun...
acıda zevkte psikolojiktir çoğu zaman...lütfen kapa gözünü ve kafanda kur bi fantazi sanki o fantazinin içindeymişsin gibi düşün ve ne kadar zevkli olduğunu düşün...içindeyken çok hoşlandığını düşün..yeterince ıslaksan da korkma güzelim...
bi süre sonra dıştan boşalmak alışkanlık olur ve başka pozisyonda boşalamaz hale gelirsin...ben 2 yıllık evliyim ve hiç ters pozisyondan vajinaya giriş olduğu zaman boşalamazdım klistorise sürünmüyor die ama dedimki içimden hayır ben boşalacam ve bu da zevkli vajinal boşalma olcak artık ve boşaldım cidden çook zevkliymiş...korkma herşey yoluna gircek...
canım tuvalet hissinin gelmesi senin psikolojik olarak rahat olmadığından hatta ileri derece tedirgin olduğundan kaynaklanıyor...
sen çok zevk alıyorum düşüncesine ya da hissine girmen gerekirken bi sonraki hamle canımı nasıl yakar acaba diye düşünüyorsun...
acıda zevkte psikolojiktir çoğu zaman...lütfen kapa gözünü ve kafanda kur bi fantazi sanki o fantazinin içindeymişsin gibi düşün ve ne kadar zevkli olduğunu düşün...içindeyken çok hoşlandığını düşün..yeterince ıslaksan da korkma güzelim...
bi süre sonra dıştan boşalmak alışkanlık olur ve başka pozisyonda boşalamaz hale gelirsin...ben 2 yıllık evliyim ve hiç ters pozisyondan vajinaya giriş olduğu zaman boşalamazdım klistorise sürünmüyor die ama dedimki içimden hayır ben boşalacam ve bu da zevkli vajinal boşalma olcak artık ve boşaldım cidden çook zevkliymiş...korkma herşey yoluna gircek...
evet dediklerinde çok haklısın sanırım bende alışkanlık oldu. Hep canımın acısını düşündüğüm için zevki kaçırıyorum sanırsam. İçimdeyken zevk alıyorum ama sona ulaşamıyorum. Bu akşam hazırlıyım kendimi psikolojik olarak :))
bahsettiğiniz son pozisyonda ters pozisyonda yani kadın boşalabiliyormu.sürtünmede olmuyor.nasıl oluyor acaba?varmı ipuçları,bizde deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?