Fark ne oluyor ikisi arasında peki??
kızlar bende olamıyorum vajınal sadece klıtoral olabılıyorum ama oda ılıskı sırasındayken oda olmuyor elle uyarılırsam oluyor sadece! evlı olan bir arkadasım daha var 1,5 senelık hiç olmamış yanı ne vajınal ne klıtoral bu duyguyu hiç yaşamamış ve cok merak edıyor hiç olmayan varmı pekı evlı olupta hiç bir türlü bbunu yaşamayan arkadaslarımız varmı ıcımızde??
valla işlevi diyecem :1rolleyes:
nekeder uzunsa o kadar acı yaşatıyor, ha çok küçük olmasıda iyi değil tabi ama normal boyutlar yeterli fazlası baskı yapıor böbreklere :bbo:
bir arkadaşım bu yüzden çok sıkıntılıydı araya yastık falan koyuyolarmış. yani erkekler övünür uzun olsun kocaman olsun isterler ama hatun kısmı için hiçte iyi birşey değil a.s
Klitoral orgazmın ilerisinde vajinal orgazm yaşanır. Duruma göre bir kez yada arka arkaya defalarca yaşanabilir. Belli bi noktadan sonra 5 sn ara ile bile vajinal orgazmı arka arkaya defalarca yaşayabilrsin. Vajinal orgazm sırasında vajinadan bir sıvı akışkan bir şekilde gelir. zemuszemus
Klitoral orgazmın ilerisinde vajinal orgazm yaşanır. Duruma göre bir kez yada arka arkaya defalarca yaşanabilir. Belli bi noktadan sonra 5 sn ara ile bile vajinal orgazmı arka arkaya defalarca yaşayabilrsin. Vajinal orgazm sırasında vajinadan bir sıvı akışkan bir şekilde gelir. zemuszemus
yani once klitoral olup iliskiye devam mi etmemiz lazim vajinal olabilmek icin?
yani once klitoral olup iliskiye devam mi etmemiz lazim vajinal olabilmek icin?
ii de olan oluyo biten bitiyo nası devam etcek.zaten etsede bişiolmuyo ki:)bende öle yani:)
Devam etmeyi denedinizmiki :)
Ya bizde bebek düşünüyoruz o yüzden pek konsantre olamıyorum. Genelde ben altta yatayım da spermler yerine ulaşsın diye uğraşıyoruz.
Aslında benim de merak ettiğim eşi içindeyken klitorisle de oynadığında olan orgazm klitoral orgazm mı yoksa vajinal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?