yani bana cok inandırıcı gelmiyor kadının aynı anda 5 kez orgazm olması
erkek geciktirici sprey yada viegra almış olabilir miiiiboshayallersmile
kadınların cogunun vajinal orgazm olamamasının en büyük nedenlerinden biri eşinin erken boşalma sorunu olmasıdır.bu sorun biraz ertelenirse bence her kadın orgazm yaşayabilir.yalnışmıyım?
kızlar bende klitoral orgazm yaşayabiliyorum mastürbasyon yaptığımda herseferinde orgazm oluyorum ama partnerim elle uyardığında yada oral sex yaptığında %1 ihtimal oluyorum vajinal orgazm ise hiç yaşamadım.vajinal orgazm yaşayabilmek için mutlakla bir jinekoloji uzmanıyla görüşmek şart başka türlü başarılması çok zor.
bende kirotal orgazım oluyorum eşim 2 dakkada boşaldıgı için içimdeyken zevkn z sini bile anlamıyorum cok sinir bozucu ve cok gıcık
yaptığınız testelr çıkan sonuçlar vs ayrı bir konu, zevk alamaman bambaşka bir konu.selam kızlar.nasıl anlatsam bılmıyorum yanı nereden baslasam ben hıc ama hıc zevk alamıyorum 3 yıllık evlıyım ha alırım ha aldım derken yıllar gecdı.nasıl cıkacam bı ısın ıcınden bılmıyorum cok zor durumdayım lutfen yardım edın esımede soylemedım cunku kendın de bır kusur gorur dıye korktum.bu sene bebek yapmaya karar verdık.bnde pco sendromu esımde de sperm sorunu cıktı bırde o sorunun uzerıne bunu soylersem bu sefer esım dıyecek kesınlıkle sorun bende dıye.ınsallah atlatırım bunu bır an once
yaptığınız testelr çıkan sonuçlar vs ayrı bir konu, zevk alamaman bambaşka bir konu.
cinsellik ve en önemlisi ceinsellikten zevk almak çok önemli evliliğin sağlığı açısından en azından...
hiç mi zevk almıyorsun yeni ilişkinin en başından itibaren , yani isteksizlik var mı yoksa istiyorsun ama zevk almıyorsun mu ?
eğer isteksizlik yok ve zevk alamıyorsan uyguladığınız pozisyonda hoşuna gitmeyen bişeyler olabilir. farklı şeyler deneyin kendini keşfetmeye çalış neyden hoşlandığını düşün ne bilim bulduklarını çektırmadan uygulat eşine. yani değişik fanteziler uyguluyormuşsun gibi istediğini yaptırt :d hem bu kocanın da hoşuna gider yanlış anlamaz hemde bu sorunu aşabilirsin belki zamanla :kedi:
kızlar cinsel organın boyutuda önemli bence çünkü daha çokk çabuk uyarıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?