- 11 Mayıs 2008
- 3.912
- 2
- Konu Sahibi gelmesendeolur
His olarak bi fark var mı acaba ikisi arasında?Ben de bunu merak ediyorum???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
His olarak bi fark var mı acaba ikisi arasında?Ben de bunu merak ediyorum???
bende bu his olayını merak ediyorum dahamı fazla zevk verici acaba vajinal orgazm bi kadını titretecek kadar varmı gerçekten gerçi tadını alan bir daha doyamaz deniliyor ama demekki mükemmel bişey ama ne yazıkki 3 yıldır hiç olamadım.
kızlar hiç klitorisinize etki olmıcak eşiniz yada siz klitorisinize dokunmıcaksınız eşiniz içinizdeyken boşalabiliyorsanız işte o vajinal ama klitorisle oynanıyorsa ister içinde olsun penis ister olmasın buda klitoral ben ne yazıkki vajinali hiç tadamadım.
bende bu his olayını merak ediyorum dahamı fazla zevk verici acaba vajinal orgazm bi kadını titretecek kadar varmı gerçekten gerçi tadını alan bir daha doyamaz deniliyor ama demekki mükemmel bişey ama ne yazıkki 3 yıldır hiç olamadım.
kızlar hiç klitorisinize etki olmıcak eşiniz yada siz klitorisinize dokunmıcaksınız eşiniz içinizdeyken boşalabiliyorsanız işte o vajinal ama klitorisle oynanıyorsa ister içinde olsun penis ister olmasın buda klitoral ben ne yazıkki vajinali hiç tadamadım.
Klitorise dokunarak orgazm olmanın mastürbsyondan farkı yok bence. Klitoral orgazmın ilerisinde vajinal orgazmı yaşamak, nasıl anlatılırki :) Gerçektentende anlatılmaz yaşanır, bazen 1 defada değil ve emin olun titretecek kadar var: Eğer yaşayamıyorsanız bu eşinizin erken boşalmasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
Bizde G noktası yok sanırım ondanmı olamıyoruzz ne???
Helal be carna herkes bunalıma girdi walla yaa.Saolasın bencede mantıken büyük bir fark yoktur..