mrb bende 2 yıllık evliyim hiç vajinal orgazm olamadım denemediğimiz yöntem kalmadı 1 saat uzattırdım eşime ama yoook olmuyo.şuda var ben ilişki sırasında zevkte almıyorum biran önce bitsin istiyorum zavallı kocam klitoral yapıyo anca öyle oluyo.ben çok üzülüyorum buduruma.yazıları baştan beri okudum ama benim gibi hiçbirşey hissetmeyen yok ben anormalmiyim yaa
arkadaslar orgazm olabılen arkadaslar yanı. ben herzaman olamıyorum yaaa hatta son bı kac seferdır olmuyo neden bole oldum kı yıne...
arkadaslar orgazm olabılen arkadaslar yanı. ben herzaman olamıyorum yaaa hatta son bı kac seferdır olmuyo neden bole oldum kı yıne...
aman takıntı haline getirme daha önce en rahat nasıl oluyorsan o şekilde olmayı dene
canım ön sevısmeyı uzun tuttugunuz haldedemi olmadı?
nden bıtmesını ıstıyorsunuz sıkılıyormusunuz? zevk almadıgınız içinmi? ee ozaman siz tahrıkte olmuyorsunuzdur :26:
yok valla ön sevişmede uzun olsa ben tahrik olamıyorum cinsellik bana çok itici geliyo.o işi 1 yıl yapmasam canım istemez.niye böyleysem bilmiyorum tabi bu durumda orgazm olmam imkansız..yada benim g noktam yok.
merhabalar bir yıllık evliyim hiç orgazm olmadım. eşim ön sevişmeyi uzatıyor ama vajinal orgazmı olmadım. klitoral orgazmı kendi kendime denediğimde olaibliyorum. eşimle ilişkiyi uzun tutmak için ne yapmalıyım? hangi pozisyonları önerirsiniz?
ben de isterim bana da bana da
yok canım senin yanlışın var bence
ya herkezden duyuyoruz sonuçta burda da yazıyor baksana
senin dediğin ıslanma yani sulanma ilişkinin olabilmesi içindir bu ama haz doruğa ulaşınca kadın da boşalır erkek gibi
Eet öyle gözüküyor durum...Ama bence bu işte büyük pay erkeklere düşüyor bence......
oral seksin bi zararı varmıdır yapmayıda yaptırmayıda seviyorum ön sevişme için iyi bir başlangıç bence..sizce kızlar..
Şimdiye kadar geç Kalman Hata zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?