- 14 Ağustos 2009
- 154
- 0
- 116
boşalma derken o rahatlıktan bahsettim tabiki öle erkek gibi boşalma olmaz bizden o zaman ben orgazm olamıyorum ama çok zevk alıyorum anlamadım bana ne oluyor çok zevk alıyorum ama o son noktadaki rahatlığı yaşayamıyorum klitoral ile yaşıyorum ama vajinal yaşayamıyorum.
slm kızlar bende 5 yıllık evliyim ama hiç böyle bir sorunum olmadı yani orgazm olamama gibi. çoğu zaman arka arkaya 2 3 kere bile olabiliyorum. bir keresinde çok uzatmıştım eşimle tam 5 kere oldum. kendimizi o ana adapte etmemiz gerek sadece onu düşününce bence oluyo.yani ben o koduda çok mutluyum
yani bana cok inandırıcı gelmiyor kadının aynı anda 5 kez orgazm olması
erkek geciktirici sprey yada viegra almış olabilir miiiiboshayallersmile
kadınların cogunun vajinal orgazm olamamasının en büyük nedenlerinden biri eşinin erken boşalma sorunu olmasıdır.bu sorun biraz ertelenirse bence her kadın orgazm yaşayabilir.yalnışmıyım?
olsun tatlım hiç olmamaktan iyidir 5-10 dkka çok uzun bir süre sayılmaz normal yanı ama merak ettıgım ilişkı sırasındamı 5 10 dk da oluyorsun yoksa farklı bir temas yoluylamı elleme gbi mesela? ben 5 10 dkda ble olmuyorum normal bir ilşkı sırasında kusura bkma açık konusmadanda anlaşılmıyor bu konularklitoral orgazm bile zor oluyor benim.
en az 5 10 dakka sürüyor..
ki vajinal olanlar var her defasında..vay be... kıskanılmıcak gibi değil...
bende evlenmeden önce cinsel yönden istek vardı.eşimle öpüşmek inanılmaz haz veriyodu ama evlendikten sonra artıık nedense ilişkiye bile girmek istemiyoorum.anlamadım neden.eşim istemese ben hiç istemicem sanki.orgazma gelirsek eğer daha yeni ewliyim 6aylık.bende yaşayamadım henüz.hatta beni affedin cahillik bile olabilir aama orgazma nasıl ulaşıldığını nasıl anlayacağız anlamadım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?