- Konu Sahibi gelmesendeolur
evet cok zaman bnde sıkılıyorum genelde bnm ıstemedıım zamanlar yanı.. ısterse 2 saat gıtsın gelsın.. ben herseyı denıyorum yapıyorum... ama galıba bnde olamıycam.. hep yazıyorum ya dıkkatım çok dagılıyo bnm...........................
dikkat dağınıklığını sevişmeden önce herşeyi kontrol ederek aştım ben sen de deneyebilirsin. muslukları sıkı sıkı kapa, tüm fişleri çek, telefonları kapat, kapıyı güzelce kilitle, pencereleri falan da kapat, rüzgardan çarpıyorlar ya insanın aklı takılıyor. bulaşıktır, temziliktir o işlerin varsa hallet, hatta aileni ara ki bir süre aramayacaklarından emin ol. odada kesinlikle televizyon falan olmasın, bir kere tvde sunay akın varken olmuştu, o gün tv mutfağa gitti. bir de sürekli geceleri beraber oluyorsanız hafta sonu falan bir kere de gündüz deneyin ben gündüz daha rahat ettim. gün ışığı olunca biraz selülitlerim falan görünüyor diye takıyordum illa da loş ışık olacak diye tutturuyordum. farkettim ki eşimin hiç de umurunda değil selülitmiş, çatlakmış, lekeymiş, hafif çıkmış bacaklara bile tahammülü var.