İnancın gereği kendi kendini tatmin etmenin sakıncası neymiş?Ben daha önce ancak rüyada oldum. Kendi kendime yapmam da inancım gereği mümkün değil. Eşim ilgili sabırlı. En başından beri çok destekledi. Ben de ilerlemeyi hep fark ediyorum. Yerimizde saymıyoruz. Zevk de alıyorum. Bazen daha çok yaklaştığımı hissediyorum ama o şey her neyse yaklaşınca şimdi ne olacak diye düşünüyorum, sonu belirsiz sanırım ondan tam veremiyorum kendimi. Aklım başımdan gitmiyor hiç. Başlarda beni nasıl görüyor eşim falan diye daha çok düşünüyordum. Şimdi daha rahat ve daha da istekliyim ama yine de tam konsantre değilim galiba.
G noktasını da buldum. Çok pozisyon denedik ve değiştiriyoruz da hala, monoton da değil. Ama hoşuma gideni de bulduğumu düşünüyorum.
Aramaya devam :)
Iki yillik evliyim. Hamileligimi sonlandirana kadar sex yaptik diye bilirim.. dogum yaptiktan sonra orgazm olayi benim icin yalan oldu gibi.. haftada uc dort kez yaparken ayda iki uce dustu haliyle bende orgazm olamamay basladim.esim erken geliyor zaten sex yok gibi bisey. Genelde ruyada yada hayal kurarken daha kolay oluyor..
Anne değilim o yüzden ne olduğunu anlamaya çalışıyorum isteksizlik mi başladı ondan mı ayda 2-3 e düştü bu kadar istekli ve mutlu bir seks hayatı o halemi döndü yani
Özellikle sizin yorumumu okumanızı isterim. Bilmiyorum ama gercekten bu terapistlerin çözeceği bir durum değil bu bizim fiziki, bedeni yapımızla ilgili daha açık yazamıyorum burdan ama dedıklerimi anladıgınızı düşünüyorum. Yalnız merak ettiğim şu ki belirtmemişsiniz onu klitoral elle dokunarakta olamıyor musunuz?Yaklaşık iki saatir 60 sayfa felan okudum sanıyorum..Gerçekten çok faydalı Şeyler yazılmış..Uzun zamandır okuyorum ama yaşadıklarımdan sonra bugün yazmaya karar verdim..Bende iyi bir yeerde yöneticilik yapan ve iyi eğitim almış biri olduğumu söyleyebilirim..Keza eşimde yurtdışında okumuş gayet açık fikirli biridir..Yanlış anlaşılmasın bunları yazmamdaki amaç böbürlenmek asla değil aksine nisbeten Eğitimli ve bilinçli insanlar olmamıza rağmen 2 Yıldır bu problemi çözemiyoruz..3 ya da 4 kez farklı cinsel terapistlerden terapi gördük kim ne diyorsa yaptık hatta mantıksız dahi gelse eşim ve ben bir bildikleri var diyerek boyun eğdik..En son gittiğimiz terapisti burada ifşa ettikten sonra okudukça yalnız olmadığımı gördüm..Şu an tükenmiş durumdayım ama eşim ve ben pes etmiyoruz ne gerekiyorsa araştırıp okuyacağım benim şansım eşim bu konuda her zaman benimle yürüdü halbu ki ilişkiden zevk almayan taraf benim..Yurt dışındaki kaynakları araştırıyorum hatta bir kaç tanesini aldım bile türkçeyede çevirisi var..Yeni bir terapiye gücüm yok e sebeple kendim çözmeye karar verdim zaten terapi sürecine baktığımda tüm ev ödevlerinin neredeyse birbirinin aynısı OLDUĞUNU gördüm..Uzun yazdım biliyorum ama Tecrübe etmiş biri olarak psikolog ya da cinsel terapide çözüm değilmiş onu anladım..
erken boşalma olunca zaten maalesef hiç zevk alınamıyor bizim sorunumuzda buIki yillik evliyim. Hamileligimi sonlandirana kadar sex yaptik diye bilirim.. dogum yaptiktan sonra orgazm olayi benim icin yalan oldu gibi.. haftada uc dort kez yaparken ayda iki uce dustu haliyle bende orgazm olamamay basladim.esim erken geliyor zaten sex yok gibi bisey. Genelde ruyada yada hayal kurarken daha kolay oluyor..
bizde hala devam duzelme yokerken boşalma olunca zaten maalesef hiç zevk alınamıyor bizim sorunumuzda bu
bizde hala devam duzelme yok
inşallah ama her seferinde aynı şeylerle karşılaşınca insanda zevk mevk kalmıyorumursamamazlık etmeyin üzerine gidin biranda herşey yoluna girebilir
inşallah ama her seferinde aynı şeylerle karşılaşınca insanda zevk mevk kalmıyor
evetErken mi boşalıyor eşin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?