- 15 Nisan 2014
- 1.702
- 732
- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #2.441
Erken boşalıyorsa senin işin biraz daha zor önce eşinin geç gelmesini sağlamalısınız, eşinin de sana desteği şart kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken boşalıyorsa senin işin biraz daha zor önce eşinin geç gelmesini sağlamalısınız, eşinin de sana desteği şart kesinlikle
evet zor oluyor benim için artık umursamamaya çalışıyorumErken boşalıyorsa senin işin biraz daha zor önce eşinin geç gelmesini sağlamalısınız, eşinin de sana desteği şart kesinlikle
kendi problemim olarak görmüyorum zaten asıl problem onda ama artık vajinal orgazm olamayacağımı biliyorum klitoral orgazm olmaya çalışıyorumProblemi sadece senin problemin olarak görme, eşin de de bu sorun varsa..
keşke :)Bence vaginal de olabilirsin neden olmasın
Nasıl?2 ayda başardım
valla ne anlatmak gerekli bilemedim??
ne yazıkki her ilişkide orgazm yaşayan kadınları şanslı olarak görüorum..orgazm olamamak bi zaman soona isteksizliği de getirio..
Damla?Doğumdan sonra bendede böyle sorunlar oldu maalesef doktoruma danıştım bana bir damla önerdi eczaneden aldım çok şükür bu problemimizi çözdük cinsel yaşam gerçekten çok önemli
Nasıl?
1.5 yıl oldu
Ben beklemiyorum artık
Bi iki kere çok yaklaşmış gibi olup devamı gelmeyince ağladım. Bi daha da çok ilerleme olmadı.
Nasıl başardınız
banaevlendım evlenelı bunu kendıme dert etmıştım öncelerı ama hatırlarsanız sıze bı yöntemden bahsetmıştım hatta erkek dıyenler oldu bahsettıgım yöntemden dolayı ama erkek dıyenler oldugu gıbı ınanıp uygulayan teşekkür edenler sonuç alanlar msj atan arkadaslar da oldu samımı olduklarına inandıgım kişilerin msjlarına cvp yazdım uzun uzun.. orgazmı bılmedıgım günlerde burda bende sıze dert yanıyodum şunu yaptım yok bunu yaptım yok olmadı dıye uzun zaman takıp ettım..artık ögrendım.. bnm dediğim yöntemle orgazm olmayı öğrendıkten sonra fantezılerle bunu cınsel ilişkiye aktarmalısınız kendı kendıne vajınal orgazm olan kadın ilişkide neyden çok tahrık oluyosa onu düşünsün artık böyle yapıyorum ve her ilişkimde kolayca orgazm oluyorum burda samımıyetsız gırgırına bulunan insanlar var yanı bu konuda oyüzden dıyorum kı samımı gercekten bu meseleden dolayı sıkıntıda olan arkadaslara özelden msj atabılırım ama inandıgım kişilere ve ben önerıde bulunmuyorum dedıgımı yapan arkadasların basarıya ulaşması fiziksel bı problemı yoksa kesın dıyebılırım yanı somut şeyler söyluyorum.......
ugurbocu banada özelden mesaj atabilir misin yıllar geçmiş olabilir yazdıklarının üzerinden hepsini tek tek okudum . yeni sayılan bir cinsel hayatım var. ama orgazm olamıyorum . orgazm olmak istiyorum. cinsellik benim için çok önemli bana özelden yazarmısın yardımcı olurmusun
Ayni ben g noktasini nasl buldunuz ozelden yazabilirsinizBen daha önce ancak rüyada oldum. Kendi kendime yapmam da inancım gereği mümkün değil. Eşim ilgili sabırlı. En başından beri çok destekledi. Ben de ilerlemeyi hep fark ediyorum. Yerimizde saymıyoruz. Zevk de alıyorum. Bazen daha çok yaklaştığımı hissediyorum ama o şey her neyse yaklaşınca şimdi ne olacak diye düşünüyorum, sonu belirsiz sanırım ondan tam veremiyorum kendimi. Aklım başımdan gitmiyor hiç. Başlarda beni nasıl görüyor eşim falan diye daha çok düşünüyordum. Şimdi daha rahat ve daha da istekliyim ama yine de tam konsantre değilim galiba.
G noktasını da buldum. Çok pozisyon denedik ve değiştiriyoruz da hala, monoton da değil. Ama hoşuma gideni de bulduğumu düşünüyorum.
Aramaya devam :)
Buldunuz mu cozumugurbocu banada özelden mesaj atabilir misin yıllar geçmiş olabilir yazdıklarının üzerinden hepsini tek tek okudum . yeni sayılan bir cinsel hayatım var. ama orgazm olamıyorum . orgazm olmak istiyorum. cinsellik benim için çok önemli bana özelden yazarmısın yardımcı olurmusun
Klitarol orgazmi basardiniz mikendi problemim olarak görmüyorum zaten asıl problem onda ama artık vajinal orgazm olamayacağımı biliyorum klitoral orgazm olmaya çalışıyorum
BulamadımBuldunuz mu cozum
Klitoris orgazm da bosaldiginizi esiniz anliyr muKızlar ben vajınal giriş çıkışta hiç orgazm olmadım yani ben artık dert etmıyorum herkezin anatomik yapısı farklı yani nasıl ki kimisi 3 gün az adet olurkan kimisi 7 8 gün yogun adet oluyorsa her bedenin acı eşiği yada yasadıgı aldıgı hissettiği zevk ayrıdır. Yıllarca ilişki yasayıpta vajinal birliktelikle orgazm olamayanlar üzülmeyin sizde bir sorun yok bedeniniz böyle. Yok kafayı boşaltın vs düşüncelerini boşverin hikaye onlar Bomboş takıntısız bi kafam var olsam bende olurdum olmuyor ne yapayım..
çok taktım çok araştırdım sonuç olarak sizinlede paylaşmak istedim.
Kural 1 lütfen eşinize orgazm olamıyorum demeyin en büyük hatanız bu olur!!! adam girip çıkıyosa afedersin eğer olmuyorsanız adamda bir suç yok. Bu sefer erkek kendini suçlar kendinde bir sorun bulamayınca sizi suclar amaann nasılsa benden zevk almıyor bile erkekliğimi hissedemiyorum der ve isteği kaçar. İsteği kaçan bi erkekte karşısındakine zevk vermiyosa bunu artık pek yaşamak istemez yaşarsada işini kısa yoldan bitirip uzatmaz kıçını döner uyur.
Kural 2 ben vajınal olamasamda klitoral direk o alana temasla el ile dokunma ya da oral yolla orgazm yaşayabiliyorum. Afedersiniz yan yatar pozisyonda o arkamdayken bende klitoral kendime dokunup olabiliyorum. Buda bişeydir. En azından bi şekilde bu hissi yaşayabiliyorsanız şikayet etmeyin dediğim gibi herkez bagıra bagıra bu hissi yaşayacak diye bişey yok. Ara sıra aldıgınız zevklerle yetınin illa her seferinde olmalıyım diye kural yok.
Cinsel birleşmede orgazm olmuş gibi yapın ki adamın şevki kırılmasın vajinal olmasa da klitoral yaşayın arada mutlu olun adamıda mutlu edin.
3 kendinizde suç bulmayın kafaya çok takmayın. Fazla açık konustuysam kusura bakmayın ama herkez anlasın bilsin istedim çünkü herkezin bu kadar arastırmaya fırsatı olmamış olabilir. Burada size ters tuhaf gelen şeyler varsa konuşuruz ama benim bikdiklerim ve tecrübelerim budur..