- 30 Ocak 2014
- 428
- 44
- 34
- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #2.261
Kesinlikle kadın olayı uzatmalı GozDeErTas:)))
evet uzatmali bu kadina yarar cunku erkek zaten kolay fisekleniyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle kadın olayı uzatmalı GozDeErTas:)))
Aynen öyle erken boşalan erkeğe kadın yardım edebilir,hemen icine girmesine izin verme mesela,oral sexi uzun tut,penis sertlesip 15-20 dk bosalmayinca,icine girdiğinde kolay kolay bosalamiyo,ortalama 40dkyi yakalayabilirsiniz bu şekilde.
Aynen öyle erken boşalan erkeğe kadın yardım edebilir,hemen icine girmesine izin verme mesela,oral sexi uzun tut,penis sertlesip 15-20 dk bosalmayinca,icine girdiğinde kolay kolay bosalamiyo,ortalama 40dkyi yakalayabilirsiniz bu şekilde.
evet yvrum yada 2.nci iliskide uzun olabiliyo kimi kain 2.ciyi istemiyo ama 2.ci gelsin 3 4 te gelir
evet yvrum yada 2.nci iliskide uzun olabiliyo kimi kain 2.ciyi istemiyo ama 2.ci gelsin 3 4 te gelir
o zaman sabaha kadar s.e.x:):)
Kim bitap düşerse artık:))))))
:):)yenilmicem ezicem dersini vericem:):)
Ver kız dersini fena ver....:)))Sabahlar olmasın:)))
:):)indircem paçasından keratayı:)
21 yaşında olup da sex yapmaması zaten buyuk bi sorun.ayda bir sex mi olur yni.o adamın yerinde olmak istemem.adamın benim gibi hatunu olsa muhtemelen sex yapmaktan aleti asinacak:))ama yok yani şimdiki kızlar garip.oral yok anal yok erkek napsin yazik.
Denemekte fayda var
topice karşı cins dadanmış gibi dikkat edin kızlar yorumlar pek bayan yorumu değil gibi
bende şüpelendim..heryerden çıkıyorlar şekerim :)
ne anlıyorlar bilemiyorum burda olmaktan
belkide kendi eşleri kızkardeşler veya ablaları anneleri akrabaları burdalar
gitsinler kendi cinslerinin bulunduğu yerlere
merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür bu konuyu takip ediyorum bende malesef aynı sorundan muzdaribim. 3 senelik evliyim bir çocuğum var. 3 senedir ilişkiden hiç birşey anlamıyorum. Üstünede düşmedim açıkçası. Ama artık bu sorunu çözmek istiyorum kocam kadar bende istekli olayım bunu bir görev gibi değilde istediğim için yapayım istiyorum. Kocami çok seviyorum anlayışlıda erken boşalmada yok ama ben içime girdiğinde hiç birşey hissetmiyorum. Zevk filan almıyorum. Içinde değilken klitoristen orgazm oluyorum ama içimdeyken ne klitoris ne vajinal hiç biri olmuyor. Burada yazan bir çok seyi okudum uygulamaya çalıştım ama henüz bir durum yok sizce bende mi bir sorun var tavsiyeleriniz varsa merakla bekliyorum...