- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #2.241
ben o nedenle hergün müthiş pozitifim enerji doluyum,paso orgazm,yuppiii:):)
hayran kaldım şimdi sana....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben o nedenle hergün müthiş pozitifim enerji doluyum,paso orgazm,yuppiii:):)
hayran kaldım şimdi sana....
:)teşekkür ederim ama beni hayal etme sakın:):)
yok canım daha neler
:):)kaç çocuk var
:)çılgın ateşli gözdecik:)yok bekarım tatlım ama bakire değilim:)haaaa haa hooo hoo:)
ilk gece deneyimini dusunemiyorum ozaman
daha yok eşim ilaç kullanıyor bakalım kısmet(
Senin var mı?
:)hangi ilk gece tatlım geceler gündüze karıştı valla bende:)
hayırlısı olsun tatlım,ben bekarım canım firari yapmayı düşünmüyorum:)
:))) Bebek firarda
yok yavrum evlendigindeki gerdek gecesi ama bi ozelligide kalmiyo galiba benim xok zor olmustu ta
:)aynen tatlım,saldım çayıra mevlam kayıra:)
Bakarsın seveceğin şöyle bir masal prensi karşına çıkar.....O zaman işler değişir:))
:):)geçmiş olsun,bizde de zorlanma olacak ama bende değil:):)hahaayyyytt:):)
kısmet bakalım...
]
hahahah yangin cikar hatun
:)hangi ilk gece tatlım geceler gündüze karıştı valla bende:)
Haklisin cnm surda haklisin hayat standartini yukseltiyo gercekten ben is arkwdaslarimdan biliyorum yeni evli bir cift 21 yasinda kiz daha ayda 1 kez falan ggiriyolarmis yni evli ve genc sasrdim anlatti esi prno ve bacak corapli bacak fotolari varmis cebinde yakalamis yemin billahlar etmis bidaha olmicak diye bende zaten ic camasir magazasndayiz jartiyer corabi dedigim gbi vucut corabi flan onerdim gecelikler kostumler ama bikere hevesi kacmis yapmak istemedi sonradan ikna oldu birazz ben cook profosyonel degilim ama strptiz seviyorum erkegi cok etkiliyo ve kendinizide hazrlamis oluyosunuz ve bence hemen soyunulmamali eelera mesela ince bir string kalcak o sirada surtunmeylede siz etkilenebilirniz bunun gibi seyler bende yasadikca arastrdikca bakark ogreniyorum
ben hamileydim cnm dogurana kadar kesmedim
:):)yaptığım araştırmalarda,erkekler en çok eşleri hamile olduğunda aldatıyormuş.sen doğru olanı yapmışsın tatlım,ihtimal bırakmamışsın,yangın hatun:):)