bu durum her kadına göre değişir zaten böyle yapınca kesin oluyor diye birşey olsa bu sorun olmaz
psikoloji
kadınların odaklanma sorunu (aynı anda birsürü şey düşünüyoruz ya işte burda bu durum kötü oluyor)
doğru pozisyon
ben en rahat üstteyken olabiliyorum bazı kadınlar üstte yapamaz başka pozsiyonda olur
yani bu kişiye özel bir durum
yanma gibi bir his mi hissediyorsunuz?acıyla karışık bir şey hissediyorum ama biraz da pozisyondan kaynaklı olabilir.
canım gelgit sırasında yanma mı hissediyorsun diye sordum aslında, yani eğer öyleyse o yeterli kayganlık sağlanmayınca olur, yani az kuruluk varsa ondandır, orgzm mı zaten anlarsın merak etme =) adı üstünde zevk acı değil.evet cnm yanma gibi bişey, ama orgazm mı değilmi bilemiyorum. nasıl bir duygu tam olarak anlatırmısın ya da özele atarmısın cnm. ben de kıyas yapayım.
kimyager
umarım yakında bu kadar insana güzel haberler verirsiniz
evet cnm yanma gibi bişey, ama orgazm mı değilmi bilemiyorum. nasıl bir duygu tam olarak anlatırmısın ya da özele atarmısın cnm. ben de kıyas yapayım.
kegel egzersizinin orgazmı artırdığını duymuştum.
1. once kendi bedeninizi sevmeyi ogrenin. kendi bedeninizle barisik olun ve ozguveninizi saglamlastirin.
2. masturbasyon yapmayi ogrenin. klitorisinizi ve hangi noktalara dokunmayi/dokunulmasini istediginizi kesfedin.
3. erken bosalma problemi olmayan sevisirken sizin de zevk almanizi onemseyen bir partner bulun.
4. ritmi ve hizi kontrol edebileceginiz ustte oldugunuz pozisyonlari deneyin.
5. hala ise yaramiyorsa- partnerinizin bu konudaki becerilerine guveniyorsaniz- size oral seks yapmasini isteyebilirsiniz.
6. bir de aklinizi bosaltip sadece o ana odaklanmaya calisin ve eglenin.
merhaba yeni üye oldum da ben orgazm olamıyorum nasıl olabirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?