Boşveeer yalnız değilsin ben artık bu işin peşini bıraktım çünkü gerçekten çözümü yok karakter meselesi .burda yok hep oluyom yok 4kere 5kere diyenlere de inanma :)istatistikler ortadahe bide profilinde eşim şuan ........izliyor demişin anlam veremedim
çok fazla zevk alıyorum hatta çığlık atmak istiyorum ama tutuyorum kendimi üst komşular duyar diye çok korkuyorum belkide benim orgazm olamama sebebim komşular
komşusuz bir ortam bulun bir deneyin bakalım ne olacak ....
ya zewk alamamakla orgazm aynı seymi
yok canım farklı şeyler
sevişmekten zevk alabilirsin ama sonucunda orgazm olamıyorsundur konu o burda
biz eşimle ilişkiye girme sorununu yeni aştık yani tamamını yeni alabiliyorum.. eskisi kadar acı yok ama bişey de hissetmiyorum.. zevk almaya calısıyorum psikoljık olarak caba gösteriyorum ama zevk alıncak bi noktaya dokunmuyo ki :) klitoristen uyarılarak orgazm olabiliyorum yani olma konusunda sıkıntım yok ama ilişkide olmuyo.. olanlara sorum şu? bu durum ilerde mi oluyo yani vajina genişledikçe? çünkü içerde zevk alıncak bi yer yok gibi geliyo sanki..:44:
biz eşimle ilişkiye girme sorununu yeni aştık yani tamamını yeni alabiliyorum.. eskisi kadar acı yok ama bişey de hissetmiyorum.. zevk almaya calısıyorum psikoljık olarak caba gösteriyorum ama zevk alıncak bi noktaya dokunmuyo ki :) klitoristen uyarılarak orgazm olabiliyorum yani olma konusunda sıkıntım yok ama ilişkide olmuyo.. olanlara sorum şu? bu durum ilerde mi oluyo yani vajina genişledikçe? çünkü içerde zevk alıncak bi yer yok gibi geliyo sanki..:44:
çok bilinen bir yöntem varım bu konuda ben de aynı sorunu yaşıyorum zaman zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?