Kesinlikle öyle demeyi düşünüyorum aslındaYadırgayacağını düşünmüyorum ama benim tabularım. Umarım Başarıya ulaşırım onunlayken.Gizli gizli yaptığım mastürbasyondan vazgeçip, bu keşfettiğim zevki onunla yaşayamazsam bu sefer çok daha üzülürüm. Azıcık inanca ihtiyacım var sanırım.
ilk seferde olmazsa karamsar olma doğru pozisyonu aramaya devam et mutlaka olur sen çözmüşsün zaten
ilk seferde olmazsa karamsar olma doğru pozisyonu aramaya devam et mutlaka olur sen çözmüşsün zaten
klitoral olarak yaşıyomusun canım? ondan daha öte değilse olmuyosun bence. bende vajinal yaşamadım fakat en azndan klitoralden daha yoğun bir duygu olduğnu düşünüyorum.
bilmiyorum canm yaa cinsellik hakkında bir şey bilmeden evlendm ve int araştırıyorm ama pek bişey anlamıyorm tek yaşadığım birleşme sırasında birşeyler oluyor bana zevk alıyr gibi oluyrm ama kısa sürüyor yani değişik bişeyler olyr bnde ama bu orgazm mı bilmiyorm sadece birleşme esnasında oluyor başka türlü olmuyr öyle çok titreme vs bişeyde yok
Canım klitorisini keşfet, mastürbasyon yapmayı öğren, eşine yaptır hatta. Daha fazla zevk aldığın pozisyonlarda devam etmesini iste eşinden. Genellikle bu forumda kadınların sorunu eşlerinin kısa sürede boşalması, ön sevişmenin kısa sürmesi, kuruluk vs. bunları halledip kendini ana odaklandır.
Kısaca nelerden zevk aldığını öğren. Bende sevgilimle henüz olamadım ama kararlıyım :)
Bende 2 yıldır evliyim orgazm zor oluyor olması için de uzun zaman gerekli kızlar bir de kadın üstte olduğu zaman işe yarıyor diğer şekilde pek mümkün olmuyor
ben de birşey hissedemiyorum. daha yeniyim gerçi ama vajinal orgazm olamadım, çok moral bozucu... ne yapmak gerekir önerileriniz var mı? bir de nedense çok utanıyorum, yenemiyorum tam olarak bunu
ben hemen hemen her ilişkimde oluyorum. tabii çok sık beraber olunca olamıyorum ama genelde özlediğimi hissedip kendim istediğimde oluyor.
Ben hem vajinal hem klitoris orgazmi oluyorum. Ama tek sorunum var. Bir pozisyon var, hep o pozisyonda orgazm oluyorum. Diger pozisyonlarda gayet zevk aliyorum ama orgazm olamiyorum. Bu yuzden esimle sevisirken, once diger pozisyonlarda sevisiyoruz en son artik orgazm olmak istedigimde, orgazm olabildigim pozisyona geciyoruz. Zaten o pozisyonda 5-6 snde orgazmi oluyorum, esim de benimle birlikte orgazm oluyor(beni bekliyor garibim)
ya kızlar bişe sorucam internetten araştırdımda vajinal orgazm ve kilitoral orgazm farklı şeyler değil mi? ikisinden alınan haz aynı mı ? ilişki deneyen bayan arkadaşlar vajinal orgazma her zaman ulaşıyo mu ?
İlk zamanlar bende de oluyordu o utangaçlık duygusu ama bir müddet sonra geçiyor.ben de birşey hissedemiyorum. daha yeniyim gerçi ama vajinal orgazm olamadım, çok moral bozucu... ne yapmak gerekir önerileriniz var mı? bir de nedense çok utanıyorum, yenemiyorum tam olarak bunu
Umarım her kadın kendi ruhunu, bedenini keşfedip hayattan her türlü zevk alır. Sonuçtan haberdar ederim bir sonraki ilişkimde.
Ahh ahh kelim ilaci olda basina surermisben de birşey hissedemiyorum. daha yeniyim gerçi ama vajinal orgazm olamadım, çok moral bozucu... ne yapmak gerekir önerileriniz var mı? bir de nedense çok utanıyorum, yenemiyorum tam olarak bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?