yardimci olmaya calisanlara cok tesekkur ederim..bazen bu da benim imtihanim diyorum. ..ama inanin bosvermek cok zor.yani bunu kimseyle paylasamiyorsunuz. esiniz isbirligi yapmiyorsa cozumu yok. ben psikolog degilim ki onu cozmeye calismaktan yoruldum artik.psikologa gidiyordum orda su sonuca varmistik esim benden aldigi olumsuz mesajlar nedeniyle benim istedigimi yapmamaya sartlanmis olabilir.onu sevdigimi basarili buldugumu guclu seksi buldugumu hatta onunla gurur duyduğumu hissettirmedigimden yani.. bunlari yaptgimda biraz fark ediyor.ama bu igneyle kuyu kazmak gibi..sanki herkes psikolojinin dbine mi vurdu..ama orgazm oluyorlar hoslarina giden cinselligi yasiyorlar..tukendigimi hissediyorum. bu kadar istekli biriyken bunu yaşamak cok aci.belki elestirilirim bunun icin..ama biraz teselli bulmak bile olabilir istedigim..cozumun artik daglar ardinda olduguna inanmaya basladim.egitim, bilgi, acik olmak , konusmak , iletisim vs vs..her yolu denedigimi dusunuyorum.ha yapmadiklarim var midir yanlislarim var midir tabi ki vardir.bu konuda o kadar dusundum ki en sonunda acaba benm yaptigim seyler duzeltmek yerine kotulestryor olmasin dedim..sonra yaptıklarımın tersini de yapmayi denedim.sonuc sizce ne oldu? insan namazdan sonra buna dua eder mi? eder..mesela basiniza bi sikinti gelir gecer diye umit edersiniz cevreniz esiniz dostunuz yaninizdadir..cogu zaman gecer ve mazide kalir.belki o donem yemezsiniz icmezsiniz uyumazsiniz ama gecer.Allah buyuk dert vermesin kimseye..ama inanin bunu neyse deyip unutamazsiniz.cunku her gun yasaniyor..bununla yasamayi ogrenemiyirum ya neden neden.. ogrensem de mutlu olmycaz cunku ben aldirmamayi basarcak olsam esim mutlu olabilir mi.erkek karisinin tatmin olmadigini bilerek huzurlu olamaz ki..esler cinsellikte mutlu degillerse gunden gune bozulur her sey. cok uzattim biliyorum.hepinizden ozur dilerim..duadan baska benim carem kalmadi sanirim..bazen keske cocuk yokken yollari ayirsaydik diyorum inanin.o da belki 3-5 dk suren ritimsiz bir birlesmede orgazm olabilen o superdisi guruhundan bir hanima rastgelirdi mutlu olurdu..beni acimasizca elestirmeyin.inanin yasamaya bile guc bulamiyorum bazen. cunku bu durumu bile bile cozum aramayan bir esle yasiyorum.sorun aslinda belki de bu..sevilmedigimi deger verilmedigimi hissediyorum..neyse...
bende vahim durumda olanlardanım evliliğim 5. yılını doldurdu ama malesef tık yokkocaa 5yıl geçti olmadım bundan sonra olurmu bilemem. zaten git gide soğuyorum cinsellikten.
ulan 5 yıl oldu evleneli çoluk çocuğa karıştık hala bi orgazm olamadım ya bu ne böyle
can sıkıntısına üst üste sigra içiyrm ya psikolog kendiniz keşfedeceksiniz dedi bana
mrb kızlar bende 1,5 yıllık evliyim bende orgaz oluyormuyum olmuyor muyum anlamıyorm yaa kafayı yicem 1,5 yıldır yaşadığım ne bilmiyorum(
Canım olsan oluyormuyum diye sormazsın bile sanırım söylenenlere göre..
valla tarf edilenler gibi ço yoğn bir şey yaşamıyorm afedersn özr dileyerk yazıyrm zama ilşki esnasında zevk alıyor gbi oluyrm ama öyle uyuşma titreme vs bişy olmuyr bn oluyrmuyum olmuyr muyum blmiyrm
5 yılın ardından canıma tak ettiğini sizinle paylaşmıştım. Kızlar dün gece kendi kendime vajina girişime masaj yaparak bir şeyler hissettiğimi farkettim ve sonunda klitoralden daha yoğun birşey yaşadım. nasıl oldu bilmiyorum tamamen içgüdüsel hareket ve pozisyonlarla bunu yaşadım, bikmiyorum vajinal denen şey bumuydu ama daha uzun olduğunu söyleyebilirim :)
bence vajinal orgazmı yaşamışsın canım kasılma ve rahatlama oldumu sonunda
Evet canım, klitoralden daha yoğun oldu bu kadar uzun sürdüğüne de şaşırdım :) Umarım ilişki esnasında da olurum. Çok fazla yoğunlaşmam gerekti, birazda kendimi (yani kaslarımı) kastım, çünkü klitorale bu şekilde alışmıştım. Belki de diyorum yıllarca tek yapmam gereken kendimi biraz olsun kasıp bırakmaktı. Sevgilime alışılagelmişin dışında bir hareket gibi gelicek ve neden böyle yapıyosun dicek diye korkuyorum şimdide.
neden korkuyorsun canım ben ne yaptığımın farkında değilim falan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?