• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organizasyon sorunu

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
963
73
Merhaba kızlar
Nişanlıma kına için organizasyon tutmak istediğimi söyledim fakat sıcak bakmadı.Maddi açıdan battığı için yeni yeni toparlıyor.Ona ayırabilecek bir bütçesi olmadığını söyledi.Ben biraz ısrar edince “yüzüme vurma yapmıyorum değil yapamıyorum” dedi.Tamam dedim bende.Ona hiç sormadan kendim karşılamak isterdim ama çalışmıyorum şuan.Diğer masraflar fazlasıyla boyumu aştı zaten.
Bir yandan çok üzülüyorum çünkü heves etmiştim.Diğer yandan da kız arkadaşlarımla ona benzer birşeyler yapabilir miyiz acaba diye düşünüyorum.Sizin fikriniz var mı bu konuyla ilgili?

Eviniz müsait ise evde yapın kız arkadaslarınızla bişeyler ya da kızkıza gece eglenmeye cıkın. Alternatif üretilebilir fazlası ile. Bu arada kına gecesi organizasyonunu üstlenmek istemeyebilir, cünkü ona düşmüyor bu görev Die biliyorum. He rica edersiniz durumu varsa o ayrı.

Kına gecesi kız tarafına aittir bizim geleneklere göre. Işe başlayıp biriktirip ödeyemezmisiniz?

Veya bekarlıga veda partisi gibi kız kıza bir yere gidip eğlenebilirsiniz

Alternatif olarak gelin hamamı da organize edebilirsiniz. Maaliyetini bilmiyorum ama

Eviniz müsait ise evde yapın kız arkadaslarınızla bişeyler ya da kızkıza gece eglenmeye cıkın. Alternatif üretilebilir fazlası ile. Bu arada kına gecesi organizasyonunu üstlenmek istemeyebilir, cünkü ona düşmüyor bu görev Die biliyorum. He rica edersiniz durumu varsa o ayrı.
Kına gecesi için düğün salonu tutulacak. bizde bunu erkek tarafı karşılar ve karşıladılar zaten tutuldu salon.Ek olarak organizasyon ekibi tutmak istedim ama bunu karşılayamayacağını söyledi nişanlım.

Kına gecesi kız tarafına aittir bizim geleneklere göre. Işe başlayıp biriktirip ödeyemezmisiniz?

Veya bekarlıga veda partisi gibi kız kıza bir yere gidip eğlenebilirsiniz

Alternatif olarak gelin hamamı da organize edebilirsiniz. Maaliyetini bilmiyorum ama
Kına gecesi ve düğün bizde erkek tarafına aittir.Erkek tarafı salonu,giyeceğim kıyafeti ve bindallıyı karşılayacak zaten.Ben son zamanlarda moda olan organizasyon ekibi tutmak istedim ama sıcak bakmadı.Kına esnasında neler yapılabilir daha eğlenceli olması için ?

Kına gecesi ve düğün bizde erkek tarafına aittir.Erkek tarafı salonu,giyeceğim kıyafeti ve bindallıyı karşılayacak zaten.Ben son zamanlarda moda olan organizasyon ekibi tutmak istedim ama sıcak bakmadı.Kına esnasında neler yapılabilir daha eğlenceli olması için ?
Yani kına kız tarafının olmasına rağmen erkek tarafına salon tutturmuşsunuz zaten kusura bakmayın ama organizasyon parasını eşinizle değil ailenizle konuşmalısınız. Organizasyonu siz karşılayabilirsiniz. He hiç durumum yok derseniz basit organizasyonlarda yapılan her şey çarşılarda satılıyor alıp sizde organize edebilirsiniz.

Yani kına kız tarafının olmasına rağmen erkek tarafına salon tutturmuşsunuz zaten kusura bakmayın ama organizasyon parasını eşinizle değil ailenizle konuşmalısınız. Organizasyonu siz karşılayabilirsiniz. He hiç durumum yok derseniz basit organizasyonlarda yapılan her şey çarşılarda satılıyor alıp sizde organize edebilirsiniz.
Sizin örf ve adetlerinize göre kına kız tarafına ait olabilir ama bizde erkek tarafı karşılar.Gelin aldığımızda bile hep biz karşıladık kınayı.Erkek tarafı bile hiç bu konuda kız tarafına aittir demedi.Çünkü onlardada erkek tarafı karşılıyormuş.Dediğiniz gibi malzemeleri çarşıdan alıp arkadaşlarımla organize edebilirim.Teşekkür ederim :)

Kina masrafi kiza aittir. Nedir bu herseyi erkek tarafi yapsin yuklendikce yuklenelip yok para yok dese bile sorun cikartalim ama dedigimiz olsun meraki?

Kina masrafi kiza aittir. Nedir bu herseyi erkek tarafi yapsin yuklendikce yuklenelip yok para yok dese bile sorun cikartalim ama dedigimiz olsun meraki?
Bizim adetlerimize göre erkek tarafına aittir.Kız alırken de böyle verirken de böyle.Sorun çıkardığımı kim söyledi? Yapamıyor,ben kendi imkanlarımla nasıl yapabilirim diye soruyorum farkındaysanız.

Eskiden organizasyon mu vardi?:) Bizde kinada cerez haric hersey kiza aittir oyuzden sizin yine iyi en azindan salon ve bindalliyi karsiliyorlar.saglam kiz arkadas grubunuz varsa birlikte bir sarkidaki hareketleri daha onceden calisip dugunde oynayabilirsiniz.hepsi ayni renk elbise giyse oh mis:) erik dalinda bolca oynayan gelin ve arkadaslari var ornek bakabilirsin.testi kirma da olabilir.arkadas grubunuzu iyi yonlendirirseniz organizasyona cok da ihtiyac yok bence.

Eskiden organizasyon mu vardi?:) Bizde kinada cerez haric hersey kiza aittir oyuzden sizin yine iyi en azindan salon ve bindalliyi karsiliyorlar.saglam kiz arkadas grubunuz varsa birlikte bir sarkidaki hareketleri daha onceden calisip dugunde oynayabilirsiniz.hepsi ayni renk elbise giyse oh mis:) erik dalinda bolca oynayan gelin ve arkadaslari var ornek bakabilirsin.testi kirma da olabilir.arkadas grubunuzu iyi yonlendirirseniz organizasyona cok da ihtiyac yok bence.
Haklısınız :) Hepimizde illaki olmuştur modaya uyma isteği :D Dediğiniz gibi kız arkadaşlarımla provayla falan bir şekilde halledebiliriz.İstenilirse yapılmayacak şey değil aslında.Tek farkı sadece biraz fazla uğraşmam gerek.Teşekkür ederim ;)

Dugununuz oldu mu bilmiyorum ama heves etmissiniz isteyebilirsiniz tabiki ama maddi imkanlar el vermediyse cok caninizi skmayin bence cunku bunun dugunden sonrasi da var evliliginizi borc sıkıntıyla gecirmeyin.
Hem bence kendi arkadaslarinizla yapacaginiz organizasyondan daha guzel olacaktir ben de kinamda kendi arkadaslarimla bir seyler yapmayi planliyorum hem benim icin ozel kisiler baskalarindansa onlari yanimda gormek beni daha cok mutlu edecektir bence siz de arkadaslarinizla daha mutlu olursunuz.😊
Umarim her sey gonlunuzden gectigi gibi olur hayirli olsun🤗

Back