Şampuan ve Saç Kremleri Organix Şampuan

canım hevesini kırmak istemezdim ama ben hiç faydasını görmedim gerçekten o yüzden tavsiye etmem inan pantene in saç kremi bu markanın kremine beş basar.bende çok büyük bi merak ve hevesle almıştım ürünleri ama hiç memnun kalmadım.hele o saçları 5 dakikada gençleştiren ürün gerçekten çok kötü bi saç maskesi.ama sana tavsiye edebliceğim daha güzel ürünler var çünkü ben hemen hemn çoğu markayı kullandım.tigi ürünlerini denemelisin saç kremi çok güzel benim saçlarım boyalı ben yulaflı ve ballı kremini kullanıyorum yumuşaçık yapıo strawberyyden alabilirsin.ayrıca elseve in arı sütlü saç kremini tavsiye edebilirim.novocrin adlı bir marka var onun saç maskesi çok güzel watsonstan alabilirsin 21 lira fiyatı.şampuan olarak aktardan almanı öneririm mecitefendi ısırgan özlü şampuanı çok güzel.şampuan olarak ısırgan ve defne özlü şeyleri kullanmalısın eğer bakım yapmak istiyosan.kerastese çok pahalı ve ürünleride açıkçası harika değil ben beğenmiyotum sana da tavsiye etmem.ayrıca yine aktarlardan saç bakım yağları alıp denemelisin faydasını görüceksin bundan eminim.

Ama Ela silikonsuz ürünler istiyor. TIGı de silikon var, elseve'de de, pantende de Novocrin i incelemedim birşey diyemeyeceğim. Piyasadaki en iyi Dimethiconesuz marka bu olduğu için önermiştim. Ben de uzun süre aradım ve yurtdışı forumlardaki yorumları okudum ona göre buraya yazdım .Yok ama eğer silikon olsa da olur deniyorsa o zaman MATRİX BİOLAGE ı öneririm ben de. O da strawberry de satılıyor.

o zaman bilemem canım ben tam dikkatli okumadım ama şu anda dünyada cilt bakımında 1 numara olan la mer kremde bile dimethicone var canım içinde dimethicone olmayan bişey bulmak çok zor ben bu konuda şöyle bişey okumuştum örneğin genelde içersinde dimethicone olan bi şampuan ve krem kullananlar haftada bir defa saçlarını organik şampuanlarla yıkarlarsa bu saç derisinde biriken silikonun temizlenmesini sağlıyomuş böylede deneyebilirsin.organixi tabiki beğenenler olabilir bende işe yaramadı sadece yorumumu paylaşmak istedim.

Ama Ela silikonsuz ürünler istiyor. TIGı de silikon var, elseve'de de, pantende de Novocrin i incelemedim birşey diyemeyeceğim. Piyasadaki en iyi Dimethiconesuz marka bu olduğu için önermiştim. Ben de uzun süre aradım ve yurtdışı forumlardaki yorumları okudum ona göre buraya yazdım .Yok ama eğer silikon olsa da olur deniyorsa o zaman MATRİX BİOLAGE ı öneririm ben de. O da strawberry de satılıyor.

Ben Matrix'in bambulu güçlendiricili şampuanını kullanıyorum.Şu an için gerçekten belirgin bir fark oldu.Organix ürünlerini de kullandım.Hatta bitiremediğim bir kutu şampuanım hala duruyor.Mükemmellik yaratmadı açıkçası.Yani ben çok memnun kalmadım.Saç kremiyle birlikte kullanılırsa daha ii olabilir diye düşünüyorum.Ben kullanmadım.Bir de saçlarım kuru.O yüzden çok iyi gelmedi.Serumunu da aldım.Gayet de yoğun bir ürün.Çok kullanılırsa yağlı oluyor işte orası kötü.

Ben de kullanmıştım bir ara türkiye ye ilk geldiği zaman.İlk kullandığım Organix Mocha Espresso - Espresso & Kakao Uyandırıcı Şampuanıydı saçlarımı inanılmaz parlak yapmıştı ve bir kutu bitiminde saçlarımda gözle görünür bir fark yapmıştı (uzamsı yönünden) hem parlaklık dolgunluk ayrıca gerçekten uzatmıştı hatta kuaförümünde ilgisini çekti ama kesinlikle saç kremiyle kullanılması gerekiyor çünkü tam parlaklık ve dolguyu o zaman gösteriyor.Ben bir kere normal loccitane nın saç kremini kullanmıştım bu şampuanla birlikte sıradan şampuanla yıkanmış gibydi saçlarım o yüzden özellikle bu serisinin kendi saç kremiyle kullanmanızı tavsiye ederim. Organix Shea Butter - Shea Yağı Düzleştirici Şampuanı benim saçlarımı çok sertleştirdi bir tuhaf bir düzleşme yaptı saçak saçak beğenmedim tabiki herkese aynı etkiyi yapmaz ,Organix Moroccan Argan Yağı Saç Dökülmesine Karşı Şampuan bu zaten henüz yeni bir seri bu da normal kötü de yapmadı idare eder,Organix Brazilian Keratin Therapy Şampuan bu da çok yeni bir seri bu da güzel yapıyor yumuşak yapıyor saçlarımı yatıştırıyor memnun kaldım diyebilirm.Ama en farklı etki söyledğim gibi mocha espresso yani saçlarınıza farklı bir şeyler uyguladığınız kendini gösteriyor farkı var yani

ben organix sampuan ve kremini kullanıyorum cocoa butter serisini (hızlı uzatan şampuanmış) 1. şişeyi bitirdim (385 ml) 2. ye başladım uzattıgını gördüm... inanmıyordum aslında. şaşırdım.. sacı sertlestirio yıkayınca :( kremi bende işe yaramadı pek.. normal sac kremlerini kullanıom...

ben organix sampuan ve kremini kullanıyorum cocoa butter serisini (hızlı uzatan şampuanmış) 1. şişeyi bitirdim (385 ml) 2. ye başladım uzattıgını gördüm... inanmıyordum aslında. şaşırdım.. sacı sertlestirio yıkayınca :( kremi bende işe yaramadı pek.. normal sac kremlerini kullanıom...

damla ben de tekrar başlamayı düşünüyodum Mocha & Esspreso serisine çünkü ben çok memnun kalmıştım ve gözle görülür derece uzama sağlamıştı saçlarımda şuan saçlarımı kestirdim kısacık uzmasını istiyorum ve halen yıpranmış halde saçlarım buaralar çok sık değiştirdim saç rengimi ondan oldu yıpranmışlıklarımdan kurtarmak için saçlarımı kısa kesmek zorunda kaldım ve uzatmak istiyorum.Senin yazını okuyunca acaba bir de onumu denesem diyordum fakat sertleştirdiğini yazmışsın gerçi organixin bütün şampuanları da önce sertlik etkisi yapıyor sonra geçiyor sertliği senin de öyle oluyormu bir de saçlarında boya varmı.Evet sana katılıyorum saç kremleri konuusnda gerçekten saç kremleri hiç iyi değil ayrıca çok katı.Benim kahveli de 1.şişeden sonra belirgin bir uzama yaptı saçlarımda ve çok parlatıyordu saçlarımı.Bu kullandığın şampuanın parlaklaştırması nasıl saçlarında,şampuanın tanıtımında saçları onarır diye yazmış yıpranmışlıkları sende de böyle bir etki yaptımı memnun etkilerini gördünmü bu anlamda

Merhaba. bende araştırmalarım sonucu organix Mocha Espresso - Espresso & Kakao uyandırıcı şampuanı alıp kullanmak istedim fakat piyasa bulamayınca(artık üretilmiyormuş)bana onun yerine aynı şekilde saçı uzatan cocoa butter serisinden tavsiye ettiler bende onu aldım. ilk 2 yıkamam daha oldukça memnunum. saçlarım kolay kolay uzamıyor. dün nette bakarken mocha şampuan ve kreminin stokta olduğunu farkettim. Şimdi aklım karıştı. acaba cocoa serisinden sonra mocha kullansam saçıma etki süresi geriler mi?aynı seriye mi devam edeyim yoksa mocha ya mı geçeyim?ne yapacağımı bilemedim. Cocoa serisi uzatır mı mocha da olduğu gibi? Sizin fikriniz nedir?

Merhaba. bende araştırmalarım sonucu organix Mocha Espresso - Espresso & Kakao uyandırıcı şampuanı alıp kullanmak istedim fakat piyasa bulamayınca(artık üretilmiyormuş)bana onun yerine aynı şekilde saçı uzatan cocoa butter serisinden tavsiye ettiler bende onu aldım. ilk 2 yıkamam daha oldukça memnunum. saçlarım kolay kolay uzamıyor. dün nette bakarken mocha şampuan ve kreminin stokta olduğunu farkettim. Şimdi aklım karıştı. acaba cocoa serisinden sonra mocha kullansam saçıma etki süresi geriler mi?aynı seriye mi devam edeyim yoksa mocha ya mı geçeyim?ne yapacağımı bilemedim. Cocoa serisi uzatır mı mocha da olduğu gibi? Sizin fikriniz nedir?

canım merhaba, ben de eczanede geçen gün sadece mocha espressonun kremini gördüğümde sordum artık şampuanı üretilmiyor dediler.

benim saçlarımda boya yok, saçlarım dalgalı ve biraz ince telli ama sağlıklı, tek derdim kırılmadan sağlıklı ve hızlı bir biçimde uzaması. ayrıca genel bir problemim olmamasına rağmen banyoda, saçımı tararken filan saçım dökülünce endişeleniyorum bu yüzden moroccan argan oil serisinden şampuan, saç kremi ve maske aldım organix'in. ayrıca bir de organix coconut milk serisinin de kırıktan koruyu spreyini aldım. bu 4 ürünü kullanalı yaklaşık 3 hafta oluyo ve saçlarımın dalgalarında çok güzel bi belirginleşme, kabarmada azalma var, saçlarım kesinlikle daha bakımlı ve sağlıklı görünüyor dökülmede de azalma var. moroccan argan oil serisini de kullanmak isteyen arkadaşlara öneririm. :10:

canım merhaba, ben de eczanede geçen gün sadece mocha espressonun kremini gördüğümde sordum artık şampuanı üretilmiyor dediler.

benim saçlarımda boya yok, saçlarım dalgalı ve biraz ince telli ama sağlıklı, tek derdim kırılmadan sağlıklı ve hızlı bir biçimde uzaması. ayrıca genel bir problemim olmamasına rağmen banyoda, saçımı tararken filan saçım dökülünce endişeleniyorum bu yüzden moroccan argan oil serisinden şampuan, saç kremi ve maske aldım organix'in. ayrıca bir de organix coconut milk serisinin de kırıktan koruyu spreyini aldım. bu 4 ürünü kullanalı yaklaşık 3 hafta oluyo ve saçlarımın dalgalarında çok güzel bi belirginleşme, kabarmada azalma var, saçlarım kesinlikle daha bakımlı ve sağlıklı görünüyor dökülmede de azalma var. moroccan argan oil serisini de kullanmak isteyen arkadaşlara öneririm. :10:

sağol tatlım cevabın için. demek ki doğruymuş üretilmiyormuş artık. bende 2 haftadır düzenli şekilde cocoa butter kullanıyorum memnunum çok. saçlarımı geçen haziran ayında kestirmiştim 4 parmak kadar uzadı sadece 1 sene olacak neredeyse:) denemediğim bakım yağları şampuanlar kalmadı ama hiçbiri kalıcı çözüm olmadı bakalım bu şampuanlar iyi gelir umarım.

evet saçın uzama sürecini hızlandırdığı doğru ama 3-4 ay sonra 4-5 cm uzamış fakat uçlardan 6-7 cm saçları kurutmuş olarak geri dönüşümü oluyor malesef.
Ben de saç uzatma hevesiyle başladığım araştırmalarım sonucunda bitkisel bir şampuan olmasını da isteyerek Organix şampuanı 1,5 / 2 yıl kadar kullandım. Hatta saç uzatma için coco butter'dan önce mocho expresso kakaolu bi şampuanları vardı. Sonradan sanırım benim gibi saç kuruluğu şikayetinde bulunan kişiler oldu ki bu piyasadan kalktı ve coco butter serisini saç uzatan seri olarak tanıttılar.
Organixi bitkisel diye hindistan cevizlisini dahi kullandım ama malesef saç diplerim ve boyları sağlıklı, parlak olmasına rağmen saç uçlarımı kurutuyor.

Ben de bunu öğrenmek istiyorum bütün bitkisel şampuanlar mı uzun süre kullanımda saç uçlarında kuruluk yapar ? O zaman bitkisel şampuan kullanmanın ne faydası oluyor onu anlayabilmiş değilim.

bende 2 şişe kullandım bahsettikleri gibi sac uzatmadı bende hem pahalı hemde yanık saclarım iice berbat oldu tiftik tiftik 3. şişede sıkıldım attım şampuanı. anladımki artık her önerilen ürünleri almamak lazım... boşa giden umutlar, gereksiz harcamalar:20:

Kızlar bir yandan saçınıza kimyasal madeler uygularken bir yandan da bitkisel şampuanların neden bir şe yaramadığını anlamıyoruz demişsiniz yani ne kadar faydasını görebilirsiniz ki? bakın ben saçıma aklınıza glebilecek her bakımı yaptım gerek bitkisel, gerekse internette satılan bakım yağlarından ama bir süre sonra hiçbiri işe yaramadı saımı uzatmadı, geçici parlaklık verdi. son olarak denediğim organix cocoa butter şampuan daha(2.şişeme geçtim) önceki kullandıklarım gibi değildi.saçıma parlaklık verdi ve saçımın uzamasında gerçekten yardımcı oldu.saçımı 4cm kadar uzattı ve bn saçlarımın ucundan baya bir aldırdım yani uzayan kısmı kestirdim çünkü ben daha önce 10 ay saçımı hiç kestirmedim ve bu 10 ay içinde saçım 5-6cm uzamıştı ki bu süre içinde ne bakımlar uguladım. bu arada saçımı hayatımda hiç boyatmadım buna rağmen saçım uzamıor ve bakımsızdı.şimdi aradan 2 ay geçti saçım kestirdiğim kadar yine uzadı. kısacası ben bu ürünü kullanıp memnun kalanlardanım.

Kızlar bir yandan saçınıza kimyasal madeler uygularken bir yandan da bitkisel şampuanların neden bir şe yaramadığını anlamıyoruz demişsiniz yani ne kadar faydasını görebilirsiniz ki? bakın ben saçıma aklınıza glebilecek her bakımı yaptım gerek bitkisel, gerekse internette satılan bakım yağlarından ama bir süre sonra hiçbiri işe yaramadı saımı uzatmadı, geçici parlaklık verdi. son olarak denediğim organix cocoa butter şampuan daha(2.şişeme geçtim) önceki kullandıklarım gibi değildi.saçıma parlaklık verdi ve saçımın uzamasında gerçekten yardımcı oldu.saçımı 4cm kadar uzattı ve bn saçlarımın ucundan baya bir aldırdım yani uzayan kısmı kestirdim çünkü ben daha önce 10 ay saçımı hiç kestirmedim ve bu 10 ay içinde saçım 5-6cm uzamıştı ki bu süre içinde ne bakımlar uguladım. bu arada saçımı hayatımda hiç boyatmadım buna rağmen saçım uzamıor ve bakımsızdı.şimdi aradan 2 ay geçti saçım kestirdiğim kadar yine uzadı. kısacası ben bu ürünü kullanıp memnun kalanlardanım.

cocoa butter şampuanı ben de kullandım, ama ilk olarak moscha expresso şampuanı saç uzatan şampuan diye tanıttıklarından ilk onu birkaç kutu kullandım. ama malesef uçları kuruttu. Ayrıca yaklaşık 2 yıldır kimyasal madde uygulamadan bitkisel şampuan kullanmaktayım bu da hep organix oldu, ayrıca banyo sonrası saça sürülüp durulanmayan argan yağı dahi kullanıyorum. Ama ne oluyorsa bir süre sonra uçlardan 3-4 cm kadar bi bölgede kuruluk oluyor, ele takılıyor v.s.

Sizin cocoa butter şampuan ile 2 ayda mı 4 cm uzadı ? uçlarda kuruluk yapmadı mı ? yıkama sonrası cocoa butterin saç kremini de kullanıyor musunuz ?

kızlar merhaba, benim saçlarım çok dökülüyor ve inanılmaz kuru. denemediğim şampuan kalmadı fakat ya kuruttu ya da işe yaramadı. şu anda La Roche Posay-Kerium kullanıyorum 1.5 ay oldu ama dökülmede hiçbir değişme yok. organix'e geçmek istiyorum ama hangi şampuan ve saç kremini alsam bilemedim. yardımcı olabilir misiniz acaba hangisini kullansam??

Ben de Organix Moroccan Argan Yağı Saç Dökülmesine Karşı serisini almayı düşünüyorum. Dökülmeye karşı gerçekten etkili mi? Kullanan var mı?

saçlarım elektrikleniyor ve dalgası güzel bir şekilde belli olmuyor ince telli bu organixin mocha expresso şampuanını ve cocoa butter kremini aldım sertleştirdi saçımı bu yüzden elektriklenmeyi alan şampuan ve bu organix ürünlerini kullanıyorum bir zararı olur mu bilemiyorum daha ilk defa kullandım ona göre devam edip etmeyeceğim sizden bilgi istiyorum teşekkürler şimdiden

Ben de Organix Moroccan Argan Yağı Saç Dökülmesine Karşı serisini almayı düşünüyorum. Dökülmeye karşı gerçekten etkili mi? Kullanan var mı?

Ben kullanıyorum canım. haftada bir argan yağı sürüyorum saçıma yıkamadan önce. 2 günde bir de Organix Moroccan Argan Yağı Saç Dökülmesine Karşı şampuanını kullanıyorum. saçlarım yumuşacık ve baya parlak oldu ama saç dökülmesi konusunda en ufak bir değişiklik olmadı. hala aynı şekilde dökülüyor. yine de paraben içermediği için organixe devam etmeyi düşünüyorum. paraben içermeyen başka bir şampuan öneriniz olursa paylaşın mutlaka:)

Ben kullanıyorum canım. haftada bir argan yağı sürüyorum saçıma yıkamadan önce. 2 günde bir de Organix Moroccan Argan Yağı Saç Dökülmesine Karşı şampuanını kullanıyorum. saçlarım yumuşacık ve baya parlak oldu ama saç dökülmesi konusunda en ufak bir değişiklik olmadı. hala aynı şekilde dökülüyor. yine de paraben içermediği için organixe devam etmeyi düşünüyorum. paraben içermeyen başka bir şampuan öneriniz olursa paylaşın mutlaka:)

Yves rochenin şampuanlarını kullanıyorum. Paraben ve silikon yok. Ama AMS, SODYUM BENZOAT VE SODYUM KLORİD var.

Back
X