- 4 Eylül 2008
- 299
- 3
- 118
canım hevesini kırmak istemezdim ama ben hiç faydasını görmedim gerçekten o yüzden tavsiye etmem inan pantene in saç kremi bu markanın kremine beş basar.bende çok büyük bi merak ve hevesle almıştım ürünleri ama hiç memnun kalmadım.hele o saçları 5 dakikada gençleştiren ürün gerçekten çok kötü bi saç maskesi.ama sana tavsiye edebliceğim daha güzel ürünler var çünkü ben hemen hemn çoğu markayı kullandım.tigi ürünlerini denemelisin saç kremi çok güzel benim saçlarım boyalı ben yulaflı ve ballı kremini kullanıyorum yumuşaçık yapıo strawberyyden alabilirsin.ayrıca elseve in arı sütlü saç kremini tavsiye edebilirim.novocrin adlı bir marka var onun saç maskesi çok güzel watsonstan alabilirsin 21 lira fiyatı.şampuan olarak aktardan almanı öneririm mecitefendi ısırgan özlü şampuanı çok güzel.şampuan olarak ısırgan ve defne özlü şeyleri kullanmalısın eğer bakım yapmak istiyosan.kerastese çok pahalı ve ürünleride açıkçası harika değil ben beğenmiyotum sana da tavsiye etmem.ayrıca yine aktarlardan saç bakım yağları alıp denemelisin faydasını görüceksin bundan eminim.
Ama Ela silikonsuz ürünler istiyor. TIGı de silikon var, elseve'de de, pantende de Novocrin i incelemedim birşey diyemeyeceğim. Piyasadaki en iyi Dimethiconesuz marka bu olduğu için önermiştim. Ben de uzun süre aradım ve yurtdışı forumlardaki yorumları okudum ona göre buraya yazdım .Yok ama eğer silikon olsa da olur deniyorsa o zaman MATRİX BİOLAGE ı öneririm ben de. O da strawberry de satılıyor.