Organix Moroccan Argan Yağı Saç Dökülmesine Karşı olan şampuanını kullandım.Dökülme konusunda herhangi bir etkisi yok.Hatta saçımı çabuk yağlandırdı. Şu anda soyalı terapi serisinin şampuanını kullanıyorum.Yağlı saçlara en iyisi o oldu.Hiç saç kremini kullanmadım.öyle çok olağan üstü bir şey beklemeyin.
ince telli ve çabuk yağlanan saçlarım var. biotin collogen olanını 4 aydır kullanıyorum. şahsen çok memnun kaldım.
saçımın yağını dengeledi ve diğer sampuanlara göre daha sağlıklı ve hacimli duruyor saçım.
tek sıkıntı su diyebilirim içinde kolajen olduğu için yazın saçta daha hızlı yağlanma yapabiliyor ve saçı ağırlaştırabiliyor. çok sıcak havalarda arada 1-2 hafta normal bir şampuanla yıkadım öyle dengeledim. ama onun dışında memnunum saç uzamasını da normale göre hızlandırdığını gördüm.
Ben ORGANİX biotin collogen sampuanini aldım saclari rofleli ve yıpranmış olanlar mümkünse kullanmasın benim saçlarimda rofle var saclari iyice kurutuyor ve sertlestiriyor ben hiç beğenmedim, boşa para vermeyin
Organix biotin collagen ve provitamin b5li olanını almıştım indirimden,normalde saç diplerimde seboreik dermatitler olur o yüzden bi süredir prozinc kullandım çok iyi geldi sonra saçlarım alışmasın diye organixe geçtim keşke geçmeseydim saçlarımda kabuklanmalar,kepek resmen kafa derimi mahvetti elimdekileri nasıl bitiricem bilemiyorum sevemedim iyi gelmedi bana kısa sürede prozince geri dönücem
Çok memnunum, benim saçlarım çok işlem gördü yıprandı neredeyse saç uçlarım lastik gibi elime geliyordu. Büyük derecede etkiledi kestirmekten bile vazgeçtim şimdi doğal parlak tell duruyor yıka çık bence kaliteli şampuanı marketlerde 7 tl ye alamazsınız
merhaba arkadaşlar ben organix i bu forumda duydum ve hindistan cevizli serisinden saç kremi ve 5 dakikada saçları gençleştiren amerikada yılın en iyi ürünü seçilen maskesini aldım.ikisine 55 tl ye yakın para ödedim.HİÇBİR FAYDASINI GÖRMEDİM.inanın yalan kesinlikle hiç işe yaramıyo kesinlikle almayın derim ben tabiki yararını görenler olabilir ama bu serinin ürünleri tam bir fiyasko boşuna almayın
Aksine bana çok iyi geldi herkezin saç yapısı aynı deyil kerastase veya organix. Pantene veya loreal elidor fiyasko kaliteli kozmetiği marketlerden deyil eczanelerden bulursun!!
kızlar ben 1 seneyi aşkın ogx kullanıyorum bu yazımı herkes görsün çok beğeniyorum her şampuan herkese gitmiyor ama yumuşaklık şampuanda da olsun derseniz mor seriyi kullanın. artı duş yagı var bu markanın ismini öyle koymuşlar ben vucuduma kullanıp bitirmektense yıkanmış havluyla suyu alınmış nemli sarıya boyanmış saçlarımı 2ye arıyıp uclarına 1 tl büyüklüğünde sürüyorum. saçlarımı tarayıp güzelce yayıyorum ve tekrar havluya sarıp yarım saat bekliyorum. sonrasında fön çeker gibi saçlarımı kurutuyorum inanılmaz yumuşak ve bakımlı oluyor saçlarım ayrıca saç uclarındaki kırık görüntüsünede iyi geliyor sarıdan yanmış saçlarım var bunu kesinlikle kullanın indirimden 30 tl aldım en son ogx piyasa markalarından daha iyi. daha önce kırmızı ve bej renkli serileride kullandım ama mor seri en iyisi. ve argan katkılı duş yagı kesinlikle alıp benim yaptığım gibi uygulasın kuru saman gibi saça sahip sarısınlar etkisine bayılacaklar.
Ben kendi organik şampuanımı kendim yapıyorum,bir çay bardağı kadar olan market şampuanımın içine,karışık saç bakım yağımı koyuyorum,sarımsak ilave ediyorum,birazcık limon sıkıyorum,bir adet yumurta sarısı döküyorum,isteğe göre bi miktar yoğurt da olabilir,sonra şişeyi çalkalıyorum iyice yıkadıkatan sonra saçımı ne bir koku ne bir yağ hiç bişey kalmıyor,ve saçlarım ekstra nemli ve ekstra yumuşak bir hale geliyor. tavsiye ederim.