Şampuan ve Saç Kremleri Organix Şampuan

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
a.s.Daha parlak, daha bakımlı, daha hacimli ve etkileyici saçlar...
Hollywood yıldızlarının kullandığı, organik meyve özlerinden oluşan saç bakım ürünleri artık Türkiye’de!
Tüm dünyada trend olan organix şampuan ve saç bakım ürünleri, kullananları etkisi altına alarak müdavimi yapıyor.

Artık siz de bu müdavimlerden olacaksınız. Çünkü Gwyneth Paltrow, Jessica Simpson, Kate Hudson, Jennifer Hudson, Hillary Duff gibi Hollywood yıldızlarının kullandığı Organix artık Türkiye….

Ülkemizde bir ilk olan Organix’te şampuan, saç kremi ve bakım serisinde kendinize uygun olan çeşidi bulmakta zorlanmayacaksınız. Dört farklı saç tipi için olan alternatiflerden biri mutlaka size göre…

Boyalı, kimyasal işlem görmüş, kuru ve kırılgan saçlara sahipseniz Coconut Milk sizin için doğru tercih. Hindistancevizi sütü sayesinde tropik iklimlerin etkisini saçlarınızda hissedeceksiniz. Coconut Milk’te şampuan ve saç kremi dışında, saç kırılmaları ve kopmalarına karşı Besleyici ve Koruyucu Serum, Kırık Saç Uçu Onarıcı balsamı, var.

Dalgalı ve permalı saçlar için en ideali ise mango, turunçgil yağı ve portakal çiçeği balından oluşan Citrus Mango’yu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca şampuanın yanında Bukle ve Dalga Belirginleştirici Balsam ile Bukle ve Dalga Belirginleştirici Parlatıcı Sprey kullanarak dağınık ve cansız buklelerinizi seksi, canlı, parlak,yumuşak ve belirgin bukleler haline dönüştürebilirsiniz.

Tea Tree Mint ise yapısındaki Avustralya çay ağacı ve nane ile yağlı, ince ve zayıf telli saçların vazgeçilmezi. Yağlı ve zayıf telli saçların gösterişsiz ve sönük durması en büyük problemdir. Bu yüzden tea tree mint serisi ile saçlarınızın daha hacimli, gözalıcı ve sağlıklı görünmesi için en ideali…

İçindeki avakado yağı ile Shea Butter sert ve kuru saçlar için en doğru tercih. Eğer çok sık fön çektiriyorsanız Shea Butter’ın Fön Öncesi Koruma ve Bakım Balsamı tam size göre… Yapısındaki proteinler sayesinde saçınızı fön makinesi, saç maşaları ve diğer saç şekillendirici aletlerin yaydığı ısılara karşı korur. Böylece saçınız fönden daha az zarar görür. Ayrıca Onarıcı Bakım Serumu sayesinde hasarlı saçları onararak, saçların güçlenmesini sağlar.

Saçlarınızın gözalıcı, daha parlak, daha bakımlı ve daha hacimli olmasını sağlayan organix ile saçlarınızı baştan çıkarın. Organik meyve özlerinden oluşan Organix’i eczanelerden temin edebilirsiniz.

Fiyat: 24,5-32 YTL

canım acaba bu şampuanların içinde silikon var mıdır?bir bilgin var mı?

kızlar bi de mocha espresso olanı çıkmış organix in.
kullanan kimse yok mu yaa :uhm::uhm: varsa yorumlarınızı yazın lütfen

Ben de çok merak ediyorum şu mocha olanı. Saçı hızlı uzatıyormuş sözde. Yok mu kullanannnn??

Selam,
saçlarım inanılmaz yıpranmış durumdayken yaklaşık 1 ay once organixin mocha serisini aldım şimdilik fena değil saçlarım ışıl ışıl ve duştan sonra uclarına surdugum Kırık Saç Uçları Onarıcı kremi sayesinde sanki üstünde koruyucu bi katman varmış gibi ..
tam etkisini gostermesi ve uzama sağlaması 3 ay alıyormuş.Neyse biraz daha kullanıp sizinle paylaşırım a.s

organixi bende merak ediyorum acaba kuru saçlara nasılgelir kullananlar yazın lütfen:ecrin_bebek:

ya evet organiks şampuanı kullananlar sonuçlarını yazarlarmı acaba..çok merak ediyorum bende..şutarafagitti

Slmlar

Ben Organix'in Mocha Espresso ve Shea Butter formüllüsünü kullanıyorum. Mocha Espresso ile saç uzatma anlamında bir fark gördüğümü söyleyemem. Ama canlı ve ışıl ışıl yapıyor saçları. ıkisinden de memnunum yani.

Ayrica Organix'de bir çeşit silikon var. Ancak suda çözünme özelliğine sahip yani saçta birikime ve saç diplerinde tıkanmalara neden olmuyormuş. Silikonlar konusunda uzman oldum nerdeyse de. :):):)

ya arkadaşlar başka kullanan yok mu yorum istiyoruz organıx de silikon yok demiş bir arkadaşımız ama bir arkadaşımızda var diyor aklım karıştı:bbo:

ya arkadaşlar başka kullanan yok mu yorum istiyoruz organıx de silikon yok demiş bir arkadaşımız ama bir arkadaşımızda var diyor aklım karıştı:bbo:

Şeyy ben bunu görmeden diğer Organix başlığındaki sorunuza yine cevap yazmışım. Neyse artık fazla cevap göz çıkarmaz heralde. alkisalkisalkis :dance:

kizlar kesinlikle tavsiye ediyorum saclarimi 1 ay once kestirdim baya da kisalmisti kuafor simdi eski haline dondu..10 ay kestirmemistim uzamiyor diyee o zaman bile bu kadar uzamadi.birde sac bakim yagi kullaniyorum ikisi birden cifte kavrulmuskaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ben organix i bu forumda duydum ve hindistan cevizli serisinden saç kremi ve 5 dakikada saçları gençleştiren amerikada yılın en iyi ürünü seçilen maskesini aldım.ikisine 55 tl ye yakın para ödedim.HİÇBİR FAYDASINI GÖRMEDİM.inanın yalan kesinlikle hiç işe yaramıyo kesinlikle almayın derim ben tabiki yararını görenler olabilir ama bu serinin ürünleri tam bir fiyasko boşuna almayın

ne kullancam ben yaa açıkcası ozgok yorumundan sonra hevesim kırıldı

canım hevesini kırmak istemezdim ama ben hiç faydasını görmedim gerçekten o yüzden tavsiye etmem inan pantene in saç kremi bu markanın kremine beş basar.bende çok büyük bi merak ve hevesle almıştım ürünleri ama hiç memnun kalmadım.hele o saçları 5 dakikada gençleştiren ürün gerçekten çok kötü bi saç maskesi.ama sana tavsiye edebliceğim daha güzel ürünler var çünkü ben hemen hemn çoğu markayı kullandım.tigi ürünlerini denemelisin saç kremi çok güzel benim saçlarım boyalı ben yulaflı ve ballı kremini kullanıyorum yumuşaçık yapıo strawberyyden alabilirsin.ayrıca elseve in arı sütlü saç kremini tavsiye edebilirim.novocrin adlı bir marka var onun saç maskesi çok güzel watsonstan alabilirsin 21 lira fiyatı.şampuan olarak aktardan almanı öneririm mecitefendi ısırgan özlü şampuanı çok güzel.şampuan olarak ısırgan ve defne özlü şeyleri kullanmalısın eğer bakım yapmak istiyosan.kerastese çok pahalı ve ürünleride açıkçası harika değil ben beğenmiyotum sana da tavsiye etmem.ayrıca yine aktarlardan saç bakım yağları alıp denemelisin faydasını görüceksin bundan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…