Orgametril ilaç hakkında acill !!

Smileworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
188
68
53
Merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacaktı daha önce düşük yaptığımı anlatmıştım kontrol amaçlı hastaneye gittim adetimn düşükten sonra uzun sürdüğünü anlattım doktorum bana orgametril diye bi ilaç verdi artı korunmayı bırak dedi adetimede bi iki gün vardı ilacı kullanmaya başladım adetimi geciktirdi bugün altıncı gün adet görmedim hem korunma demesi hemde adet olmamamı sağlayacak ilaç vermesi kafamı çok karıştırdı lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısnz neden olabilir sizce ?

Merhaba arkadaşım. Ben de aynı durumdayım. Geçen ay düşük yaptım ve 13 ağustosta adetim başladı ve hala devam ediyor. Uzun sürmesinden endişelenip bugün doktora gittim. Alttan ultrason muayenesi yaptı ve kist olduğunu söyledi. Benim mecburi kürtajla alınmıştı bebek. Kürtajdan veya düşükten sonra kist oluşumu normalmiş. 10 gün bu ilacı kullanmamı önerdi. Adetim 3-4 içinde kesilip 15 gün sonra yine adet olacakmışım. O zaman tekrar gel kistin yok olup olmadığına bakıcaz dedi. Sende de kist olabilir doktorunla ayrıntılı konuş istersen..

İşte benim probleme orda bende hiç bir onarmal durum olmadığını sağlıklı olduğumu söylemişti ... neyse zaten başka bi ilaç kullanıyorum suan o kullandığım ilaç bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…