Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim düğünümüzde orduevinde oldu
1. Dereceden asker yakınımız yoktu sadece komşumuz askerdi onunla gitmişti babam
yanlış hatırlamıyosam geçen yıl 1300 tl civarı idi
kurallar listesi veriyolar eline zaten
türbanlıları, sakallıları, kıyafeti düzgün olmayanları almıyolar
fiyatını bilmem ama arkadaşının sanssızlıgı olmus biraz..bnm tanıdıgım orduevinde yaptı..ve ztn basörtülü olanlar diil türbanlı olanlar alınmıo..anneanne babaanne usulü baglayanları alıolar..bizde öyle olmustu ..ve ayrıca yine arkadaşının şanssızlıgı olmuş bizim 12ye kdr sürmüştü..ve gayette eğlenmiştik..yere göre değişio sanırım..
Canım orduevınde dusunuyorsanız neden orada yapmayasın ki... Kararsız kalma bence... Inan sende ustune düştükten sonra cok nezıh bır düğün cıkıyor ortaya...
Arkadaşlar selamlar...ben de kısmetse 24 ekim de maslak orduevinde evleniyorum da benim sizlere acil sorum olacak,şimdi bu kurallar listesini davetiyede nasıl belirtmeliyim sizce,isim listesi dediğiniz davetiye kuralında nasıl oluyo anlamadım onu,birde kişi sayısını belirticez dimi davetiyeye,içeri girişlerde nasıl belirleniyo kişiler???bizim düğünümüzde orduevinde oldu
1. dereceden asker yakınımız yoktu sadece komşumuz askerdi onunla gitmişti babam
yanlış hatırlamıyosam geçen yıl 1300 tl civarı idi
kurallar listesi veriyolar eline zaten
türbanlıları, sakallıları, kıyafeti düzgün olmayanları almıyolar
Arkadaşlar selamlar...ben de kısmetse 24 ekim de maslak orduevinde evleniyorum da benim sizlere acil sorum olacak,şimdi bu kurallar listesini davetiyede nasıl belirtmeliyim sizce,isim listesi dediğiniz davetiye kuralında nasıl oluyo anlamadım onu,birde kişi sayısını belirticez dimi davetiyeye,içeri girişlerde nasıl belirleniyo kişiler???
selam canım,öncelıkle hayırlı olsun...Arkadaşlar selamlar...ben de kısmetse 24 ekim de maslak orduevinde evleniyorum da benim sizlere acil sorum olacak,şimdi bu kurallar listesini davetiyede nasıl belirtmeliyim sizce,isim listesi dediğiniz davetiye kuralında nasıl oluyo anlamadım onu,birde kişi sayısını belirticez dimi davetiyeye,içeri girişlerde nasıl belirleniyo kişiler???
tatlim ya bana maslak orduevinden bikac bilgi verebilirmisin?
bizde düsünüyoruz orayi
kac kisilik ve kaca anlastiniz?
yemeksiz yapma sansimiz varmi?
birde mekan nasil benim gidip görme imkanim yok duydugum kadariyla havuzbasi kapali mekanida varmi???