Senin düğünün hangi orduevinde oldu bide toplam ne kadar ödediniz canım? Bunları soruyorum çünkü bizim bütçemiz bayağı bi kısıtlı, nasıl yapıcaz bilmiyorum valla Allah yardımcımız olsun.
Ya canım ben aslında düğün fln istemiyorum annemle nişanlım ve ailesi istiyorlar bana kalsa nikah yapıcam bide belki yakın çevreye yemek ohhhh ne güzel ama yok illa düğün olcakmış annemin ilk mürvetiymişim... anlamadım ki ben onlar mı evleniyor ben mi efendim neymiş nikah olursaymış daha zahmetli olurmuş gündüz nikah kıyıldıktan sonra akşama kadar ben gelinlikle nasıl otururmuşum akşamda yemeğe gidilecekmiş ne gerek varmış 1 kerede herşey olur bitermiş offfffffff ya valla bunalıma girdim ya evlenemiycem ben bu gidişle diyorum kendi kendime senağlama
kızım delimisin bidaha nerden elinne gececek ortada dur hiç bişi bilmiysen sag elini kaldır salla bida eline gecmez:kedi:Bide ben öyle oynamasını dans etmesini fln hiç sevmem hatta nefret ederim eeeeee benim gibi birinin neyine düğün dernek offfffff offffffffff
evet fiyyat uygun kapalı yani bası sargılı girmek yasak normal baglanmıs eşar olabilir kardesiminde kınası oldu orda ama hiç tavsiye etmem adamlar dansöz oynatmaya alısmıslar tuaf calıyolar:)) yani bizi costuramadı sana hayırlu olsun mutluluklarr
neyı ima ettın canısı anlamadım... o kadar orduevıne gırer cıkarım düğünler,dernekler,caylar,günler,eglenceler gördüm ama dansöz oynatanı ne gördüm ne de duydum...
aa yok ya espirisine dedim canım ya yanlıs yazmıs olabilirim tek parmagımla yazıyodum kusura bakmaa dansöz oynatıyolarmıs gibi calıyolar demek istemiştim cokmu dansöz oynatıyolarmıs gibi yerimseniben
abim yüzbasıdır öyle kötü bişi ima etmem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?