deprem oldu orda sanırım nete giremiosun ses verrrr:26::26::26:
keşke telefonunu alsaydık((((( gerçi ulaşılamıyo benim bi arkadaşımda orda:26:
elektrikler hala kesikse ulaşması zor.inşallah iyi haberlerini alırız.allah ordaki vatandaşlarımıza yardım etsin çok zor
orkide canım umarım iyisindir umarım bir şekilde ulaşırsın bize aklıma geldikçe ağlıyorum keşke telefonun olsaydı ulaşsaydık sana ama lütfen siteye girersen haber ver bize
ama bu mor değil pembe :26:
canımmmmm onlıne görunuosun bize yaz lütfennn
burdayım arkadaşlar sağ salim sizlere yazmayı Allah tekrar nasip etti.
şu anda baba memleketim ağrıdayım,gelip bizi götürdüler.
ilk defa pastel haki ojeyi denemiştim depremden yarım saart önce, hep önyargılıydım ya,sevmeye bile başlamıştım.
3 gündür tırnaklarımdaydı,artık benim için unutulmaz,çünkü o depremin rengi.
çantamı alıp kaçmıştım,bi açtım çantamı içinde oje ve el kremi:)
şimdi bunları tebessümle anıyorum tıpkı izmit depremindeki gibi.
memleketim öylesine güzeldir,güneş şehri ne de olsa en güzel güneş yine doğacak orda.
ve ben yine sizlere oje resimlerimi çekeceğim:)
burdayım arkadaşlar sağ salim sizlere yazmayı Allah tekrar nasip etti.
şu anda baba memleketim ağrıdayım,gelip bizi götürdüler.
ilk defa pastel haki ojeyi denemiştim depremden yarım saart önce, hep önyargılıydım ya,sevmeye bile başlamıştım.
3 gündür tırnaklarımdaydı,artık benim için unutulmaz,çünkü o depremin rengi.
çantamı alıp kaçmıştım,bi açtım çantamı içinde oje ve el kremi:)
şimdi bunları tebessümle anıyorum tıpkı izmit depremindeki gibi.
memleketim öylesine güzeldir,güneş şehri ne de olsa en güzel güneş yine doğacak orda.
ve ben yine sizlere oje resimlerimi çekeceğim:)
canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükürrrrrrr çok merak ettik seni :S:S neyseki iyiymişsin allahım bidah aynı acıları yaşatmasın.allahım yardım etsin ordaki herkezeeee
canım ben de takip ediyordum iyi olmana sevindim
ben de tekrar sizinle birlikte olmaktan öylesine mutluyum kii
Veee Orkide deprem sonrası zorunlu geliş yaptığı İstanbul'da oje gezmeleri hayalleri kurar
istanbuldamısınnnnnnnnn hemen bi buluşma ayarlasakmıı kiii :))))))))))))))))))))))))))
hemen bugün pek çok zamandır neden vanda yok diye isyan çıkardığım alix avien 110'u kaptım bile
buluşalım tabii bizi kimse tutamazzzzzzzz
bir deprem daha olmuş hey ses ver ordamısın ?
HOŞGELDİNİZ
Eveeetttttt düşündüm taşındım ve hem sürdüğüm ojeleri,hem de daha farklı denemelerimi bir başlıkta toplayıp, kendimdeki gelişimleri takip edeyim diye sonuca vardım.
Bi başlık açmamın sebebi iddialı olmam değil,kendi değişimimi takip etmek istememdir.
öncelikle tırnaklarımı uzun göremeyeceksiniz çünkü tırnaklarım yapısal olarak problemli,yeni bir ilça kullanmaya başladım işe yararsa uzama ihtimali olabilir.
tırnak problemime gelirsek;tırnaklarım azıcık da uzasa uçları kat kat kalkıp dökülüyor.
denemediğim ürün kalmadı,en fazla sağladığım yarar %20 falan olmuştur şimdiye kadar.
bu son kullandığım ilaç işe yararsa bi ömür bile kullanabilirim.
Neyse ojelere geçelim:
Bu gördüğünüz ilk desen çalışmam,yakaladınyakaladından aldığım ilk disclerimle yapıldı. You_know'un da benzer bir çalışması var.ancak ben bunu yaptıktan bi süre sonra blogunu karıştırken gördüm.
bu da ikinci çalışmam:gabrini pasific 65 numara üzerine she beyaz ile yapıldı:
bu da yağmur damlacığı tarzı bir çalışma:gabrini pasific 20 ile pastel 52 kullandım:
bu da öylesine yapılmış amatör bir çalışmamdı:
SAbırsızlıkla beklediğim born pretty diclerimle yaptığım ilk manikür(biraz zorlu oldu kabul etmeliyim) goldenrose 67 üzerine verita siyahla yaptım:
İşte böyleeeeee umarım zaman geçtikçe daha güzellerini göreceksiniz
ilkini çok çok beğendim. süper olmuşşşş
canım benim de bir sepet dolusu var hatta cuma aksamı bitenleri ayıkladım ve yerine 4 tane daha aldım
cuma nille bulustuk sürmüştüm siyah üstüne gri çatlayaan ojemi beğendi
bu da desen yapılmış hali,az önce çektim:
Çok güzel olmuş
Bu konada bayıldım
Siyah üzerine beyaz
ya da beyaz üzerine siyah notalar da harika olur
ben de çok sevmiştim, depremden önceki gün yapmıştım, zaten son çalışmam oldu.
haftaya evime girebilirsem konadlarımı da kurtarabilirsem eğer öylesini de denerim.
bi de resimlemek için fotoğraf makinemi de kurtarmalıyım tabii
Çok geçmiş olsun orchidea
En kısa zamanda yaralarınızı sarmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?