Orantısız vucut

bu durumda bir spor salonuna baslayip mumkunse biraz ust kisimdaki kaslari gelistirim alt tarafi inceltmek icinduzenli yuruyus yapmaniz lazim. e kesinlikle protein agirlikli bir diyet uygulmalsiniz. mumkunse bir personel trainer esliginde istediginiz forma girebilirsiniz.

kalçalarından ve basenlerinden şikayetçiysen bu videodakileri düzenli olarak uygula canım ben normalde çok zayıfımdır kemiklerim sayılır resmen evlendikten sonra biraz kilo aldım tam ideal kiloma ulaştım ama basenlerim ve kalçam genişledi ve etim cıvık cıvık oldu anlarsın işte jole gibi 2-3 ay düzenli spor yaptım şuan aynı kilomdayım ama basenlerim ve kalçam gayet sıkı hatta karın kasım bile var :)

ha bu arada kesinlikle diyet yapma yalnızca çok ekmek ve yağlıdan uzak dur aç kalarak zayıflanmaz

tatlım kilo oranın güzel gözüküo ama anlattığın gibiyse biraz zor bi durum aynı bendede var sende yine boy var benim boy 1,60 bacaklar kalın basen büyük ama üst ince kemikler eline gelio :S ama bi ara pilates yaptım bacaklarıma streç film sarıp koşu yaptım ( çok zararlıymış cilde nefes aldırmadığı için o ayrdı ama süper ter akıo bacaktan :) ) çok faydasını görmüştüm
ama bu bacak inceltme olayı biraz sabır işi azimli olmak lazım yavaş olsun önemli diil kalıcılığı önemli o yüzden yılma bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…